Daugavpilī notiks džeza festivāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 25.aprīļa līdz 27.aprīlim, Daugavpilī notiks XIII Starptautiskais džeza festivāls «Jazz Joy Spring 2013», informē Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvaldē.

Šogad festivāla koncertos būs iespēja dzirdēt gan Daugavpils džeza festivālu publikai jau pazīstamus mūziķus no Latvijas, Krievijas un Japānas, gan arī jaunus māksliniekus.

Atklāšanas koncertā - 25.aprīlī - uzstāsies Krievijas Maskavas Valsts mūzikas skolas džeza nodaļas daudzsološie talantīgie mūziķi, Siguldas bigbends un daugavpiliešiem labi pazīstamā pianiste Keiko McNamara no Japānas.

Festivāla otrajā dienā - 26.aprīlī - notiks Daugavpils un Rīgas bigbendu un diksilendu parāde, bet trešajā - festivāla noslēguma dienā 27.aprīlī - uzstāsies Džeza kvintets no Maskavas un Daugavpils profesionālo pūšamo instrumentu orķestris «Daugava», kas kopā ar starptautisko konkursu laureāti Diānu Pīrāgs izpildīs savu jauno, latīņu ritmos veidoto, programmu.

Visi festivāla koncerti notiks plkst.18 Vienības nama koncertzālē. Pēc tiem plkst.21 interesenti aicināti veldzēties džeza mūzikas interpretācijās «Jam-session» vakaros Latviešu kultūras centra balkonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu