Tiks uzņemta latviešu vampīrsāga "Pusnakts"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vampīru sāgu bums nesteidz beigties, to fani vēl aizvien pieprasa jaunus un jaunus projektus, kas saistāmi ar vampīru kaisli. Šā iemesla dēļ arī Latvijā tiks uzņemta Igaunijas – Latvijas kopprodukts - filma, kas sižetiski balstīsies uz populāro amerikāņu vampīru filmu, kas uzņemta pēc Stefanijas Meieres romāna “Krēsla”.

Ideja par filmu "Pusnakts" radās igauņu režisoram, vairāku populāru filmu producentam Ikeam Eiprilikam, kurš neatlaidīgi gada garumā centies projektam piesaistīt gan investorus, gan radošo grupu. “Finansiālais budžets nule oficiāli apstiprināts, tāpēc tagad varam jau plānot filmas aktieru atlasi un paredzēt jau pirmos filmēšanas datumus,” TVNET pastāstīja jaunās vampīrsāgas režisors.

“Mēs no sirds lepojamies, ka mums ir izdevies sākt šo projektu, ideju novedot jau līdz konkrētam scenārijam. Tagad tik jāatloka piedurknes un jāmetas darbos!”

Kā stāsta jaunās filmas režisors, filmēšana lielākoties notiks Latvijas galvaspilsētā Rīgā un citās Latvijas pilsētās. Tas tāpēc, ka pie mums ir saglabājušies vecie kapi, kas jau sen iznīcināti Igaunijā. “Igaunijā nav tik izteikta kapu kultūra kā Latvijā, turklāt lielu daļu seno ebreju kapu rotā skaistas skulptūras, metāla žogi, akmens svečturi.

Biju pārsteigts, uzzinot, ka Rīgas centra kapos saglabātas vēl vecās kapenes,

kur lieliski varēs uzņemt vairākas epizodes!” sajūsmināti par gaidāmo filmēšanu stāsta Eipriliks.

Pagaidām gan filmēšanas grupa neizpauž aktieru sastāvu, bet tiek mēļots, ka aktieru vidū redzēsim Juri Žagaru, Baibu Broku, Egilu Melbārdi, Ģirtu Ķesteri, Elīnu Dzelmi, kā arī tādus latviešu dziedātājus Aišu, Miku Dukuru, Lauri Reiniku.

Filmēšanu paredzēts sākt jau šodien, 1.aprīlī!

TAS IR 1. aprīļa joks! ****

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu