Osbornu pāris dzīvo šķirti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šārona un Ozijs Osborni dzīvo šķirti. Ozijs īrē dzīvokli, bet Šārona ir apmetusies viesnīcā. Pāris bija kopā 31 gadu un nu dzīvo šķirti jau trīs nedēļas.

Pagājušajā nedēļā pāris ir redzēti atsevišķi apmeklējam saviesīgus pasākumus bez laulības gredzeniem pirkstos. Ekstravagantie mūziķi ir šķirti jau trīs nedēļas, kuru laikā nav tikušies ne reizi.

Zvaigžņu draugi ir šokā par faktu, ka viņi ir šķīrušies, jo visu laiku bijuši tik tuvi. Viņi neizturas kā vīrs un sieva, pāris, pat atrodoties piecu minūšu brauciena attālumā viens no otra, vairs neēd pusdienas kopā, kā vienmēr ir darījuši.

Osbornu ģimene
Osbornu ģimene Foto: AP/Scanpix

Šārona bez gredzena manīta pagājušajā sestdienā pusdienojot kopā ar meitu, dziedātāju Kelliju Osbornu. Ozijam gredzena trūkums pirkstā novērots populārā sarunu šova «CSI» tiešraidē. Tā nav sagadīšanās, arī saviesīgus pasākumus apmeklējot, Osborniem pirkstus nerotā laulību gredzeni.

Fakts, ka pāris dzīvo šķirti, pierādījies, kad Šārona, atrodoties Beverlihilzā, nav devusies mājās, bet uzturējusies viesnīcā. Paparaci viņu novērojuši ik vakaru ieejam viesnīcā un no rītiem dodoties prom.

Foto: Reuters/Scanpix

Arī Kellijas «Twitterī» ierakstīts: «Kāpēc ikvienai ģimenei ir kāds loceklis, kurš nekad neko nesapratīs un izturēsies pret dzīvi un sev mīļajiem ignorējoši?»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu