Jātnieks Vārna piektais Austrijā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas konkūrists Andis Vārna ar Chiara 243 veiksmīgi noslēdzis sacensības Austrijā – svētdien sacensību Linz-Ebelsberg (CSI2*) galvenajā maršrutā «Grand Prix of Linz» Latvijas duets izcīnīja 5.vietu, TVNET informēja sportista pārstāvji.

Grand Prix pamatmaršrutu ar šķēršļu augstumu 145 cm bez soda punktiem veica seši dalībnieki, pārlekšanas maršrutā ātrākais un precīzākais bija Austrijas sportists Hugo Simons ar Holšteinas šķirnes zirgu C T (0/ 40.04 sek).

Latvijas duets Andis Vārna un Chiara 243 (Come On - Narew) pārlekšanā riskēja un uzrādīja otru labāko laiku, tomēr saīsinātajā distancē nepaveicās - divi šķēršļi krita (8/ 40.58 sek) un abi ierindojās piektajā vietā. Kopā sacensību galvenajam maršrutam kvalificējās 32 sportiskie pāri, Gold Tour kvalifikācijas maršrutos startēja piecdesimt dalībnieki.

Vislielākā konkurence šajās sacensībās bija vidējā aplī jeb Silver Tour, kur lielisku sniegumu visu sacensību laiku demonstrēja viens no jaunākajiem sportista komandas zirgiem Zodermus M (Odermus R - Heartbreaker).

Vidējā apļa maršrutos ar šķēršļu augstumu 130 cm un vidējā apļa finālā ar šķēršļu augstumu 135 cm deviņgadīgais KWPN šķirnes zirgs Zodermus M startēja nekļūdīgi.

Pirmajā sacensību dienā Andis Vārna un Zodermus M ierindojās 11.vietā, no 64 Silver Tour dalībniekiem puse maršutu veica bez soda punktiem un trīs nefinišēja. Otrajā sacensību dienā no 66 dalībniekiem pamatmaršrutu bez soda punktiem veica 16 sportiskie pāri, Latvijas duets bija nekļūdīgs arī pārlekšanas marštrutā un izcīnīja piekto vietu.

Trešajā sacensību dienā Silver Tour dalībnieki atpūtās, bet svētdien vidējā apļa finālā Zodermus M 135 cm augsto maršrutu divās fāzēs veica bez soda punktiem un 69 dalībnieku konkurencē izcīnīja astoto vietu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu