Liepājas teātra diena Siguldā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šā gada 31. martā Siguldas pilsētas kultūras nams sāk jaunu tradīciju – Liepājas teātra dienu Siguldā.

Plkst 11.00 gaidām mazos skatītājus uz Liepājas Ceļojošā leļļu teātra muzikālu vides izglītības leļļu izrādi bērniem „Draudzēsimies”.

Man ir stāsts par pasakainu mežu! Notika tas sen, vai varbūt nesen. Iespējams, jūs atpazīsiet sevi, kaimiņu, vai draugu, iespējams, neviens jums nebūs pazīstams! Lielā meža mazajā pļaviņā valdīja miers un prieks. Vāverīte, dziedādama savu jautro dziesmiņu, lasīja čiekuriņus, sēnes un ogas. Lidinājās krāsaini taurenīši, sienāzis lēkāja, vardītes kurkstēja, vēl kāds gulēja paslēpies garajā zālē. Pēkšņi kaut kas dārdēja, šņāca un drebēja, kaut kas krita un gāzās un tad... iestājās klusums! Kaut kas skaistā lielā meža mazajā pļaviņā izmainījās... Pēc kāda laika atkal kaut kas dārdēja krita un gāzās! Vairs nelidoja taurenīši, vāveres dziesma vairs nebija tik jautra...

Biļešu cena – 2,50 Ls, kolektīviem pieteikumiem – 2,00 Ls (plašāka informācija pa tel. 67970814, 295483650).

No plkst. 15.00 kamerzālē „Cosmo” būs apskatāma Liepājas teātra izrāžu kostīmu un rekvizītu izstāde, kā arī īpašā gaisotnē darbosies teātra bufete!

Plkst. 19.00 aicinām uz Liepājas teātra izrādi - komēdiju „Pidžama sešiem”.

Uz skatuves tiks savērpts īsts kaislību virpulis. Marka Kamoleti lugu „Pidžama sešiem” iestudējis režisors Rolands Augustins (Atkočūns). Izrādē tiek parādīts asprātīgs, negaidītu un smieklīgu notikumu pilns vakars kādā tipiskā franču ģimenē. Nejauši kopā sanākušie mīlnieki, cenšoties slēpt savas attiecības un atrisināt pārpratumus, samudžina situāciju vēl neatšķetināmākā virpulī, līdz paši vairs nesaprot, kādu lomu šovakar spēlē. Lomās: Edgars Pujāts, Jūlija Ļaha, Egons Dombrovskis, Inese Kučinska, Kaspars Gods un Signe Ruicēna. Biļešu cenas no Ls 3,00 līdz 7,00 Ls.

Biļetes iespējams iegādāties Siguldas pilsētas kultūras namā katru darba dienu no plkst. 10.00 līdz 18.00 (tel. 67970814) un „Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā, kā arī elektroniski www.bilesuparadize.lv.

! Īpašs piedāvājums, iegādājoties biļešu komplektu (izrāde bērniem un vakara izrāde) – atlaide 1,50 Ls komplektam. Atlaide tiek piemērota, iegādājoties biļetes Siguldas pilsētas kultūras namā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu