Kloze pēc sezonas varētu atstāt bundeslīgu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pēc šīs sezonas Vācijas bundeslīgas futbola klubu Minhenes "Bayern" varētu pamest ilggadējais Vācijas valstsvienības uzbrucējs Miroslavs Kloze, vēsta izdevums "Bild".

Laikraksts ziņo, ka par 32 gadus veco futbolistu esot liela interese no Itālijas, Portugāles un Anglijas augstāko līgu klubiem.

Jūnijā poļu izcelsmes uzbrucējam beidzas kontrakts ar "Bayern" un viņš kļūs par brīvo aģentu.

"Bild" rīcībā esošā informācija liecina, ka pieredzējušo spēlētāju savās rindās vēlas redzēt tādi klubi kā Turīnas ''Juventus'' (Itālija), Lisabonas "Benfica" (Portugāle) un Totenhemas "Hotspur" (Anglija).

Iepriekš klīda runas, ka Kloze varētu doties arī pāri okeānam un karjeru turpināt Amerikas Futbola līgas (MLS) klubā Ņujorkas ''Red Bulls'', kurā spēlē pazīstamais francūzis Tjerī Anrī.

Vācijas nacionālajā čempionātā Kloze šosezon 13 spēlēs guvis tikai vienus vārtus, savukārt 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā viņš četrās spēlēs guvis sešus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu