Berluskoni izlaidīgais dzīvesveids un krāpšanās ar nodokļiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nelāgu slavu ieguvušais Itālijas premjerministrs Silvio Berluskoni pirmdien piedalījās tiesas sēdē par krāpšanos nodokļu jomā un pilnvaru pārkāpšanu sava biznesa interesēs. Uzklausīšana tiesneša birojā bija daļa no procesa, lai izlemtu, vai politiķis miljardieris tiks tiesāts lietā, kas saistīta ar viņam piederošo kompāniju "Mediatrade".

"Apsūdzības ir smieklīgas un nepamatotas. (..) Es esmu visvairāk apsūdzētā persona vēsturē un Visumā," telefonintervijā televīzijas kanālam "Channel 5" pavēstīja Berluskoni. "Joprojām ir cilvēki, kas izmanto tiesību kodeksu kā ideoloģisko instrumentu un domā, ka politizēti tiesneši var iznīcināt ienaidnieku, kas uzvarējis vēlēšanās un iemantojis tautas vienprātības spēku," paziņoja premjers.

Pēdējo reiz premjerministrs līdzīgā sēdē piedalījās 2003.gadā saistībā ar apsūdzībām kukuļošanā, kas vēlāk tika atsauktas.

Berluskoni apsūdzēts arī iepriekš par nepilngadīgo izmantošanu

Berluskoni jau ir iesaistīts divos tiesas procesos, un 6.aprīlī sāksies atsevišķa tiesas prāva, kurā

74 gadus vecais premjers tiek apsūdzēts maksāšanā par seksu ar nepilngadīgu prostitūtu un savu pilnvaru izmantošanu šī likumpārkāpuma piesegšanai.

Ja Berluskoni tiks atzīts par vainīgu varas ļaunprātīgā izmantošanā, viņam var tikt piespriests līdz pat 12 gadiem cietumā.

Pats premjerministrs visas apsūdzības noliedz, zvērot pie savu bērnu un mazbērnu dzīvības, un apsūdzējis prokurorus pret viņu vērstā sazvērestībā. Tikmēr pie Milānas tiesas nama pirmdien bija sapulcējušies aptuveni simts Berluskoni atbalstītāju, protestējot pret šīm tiesas prāvām.

Publisko bildes ar orģijām Berluskoni villā

Skandāls par Itālijas premjera Silvio Berluskoni izlaidīgo dzīvesveidu turpinās. Notiekot tiesvedībai, kurā citastarp tiek izskatītas apsūdzības par Berluskoni seksuālajām attiecībām ar nepilngadīgu eskorta meiteni, medijos nonākušas pikantas fotogrāfijas no tā dēvētajām "bunga bunga" ballītēm.

Saskaņā ar apsūdzības materiāliem, 74 gadus vecais premjers maksājis par seksu ar tobrīd 17 gadus veco dejotāju Karimu (kas pazīstama arī ar vārdu Rūbija Siržuzagle), kā arī vēl 32 sievietēm. Par seksuālajiem pakalpojumiem sievietes saņēmušas naudu, dārglietas un cita veida materiālos labumus.

Šīs fotogrāfijas ir daļa no aptuveni 20 000 lappušu biezās apsūdzības materiāliem.

(Dažas no bildēm var apskatīt rakstam pievienotajos resursos.)

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu