"The Strokes" nespēj apdraudēt Adeles pozīcijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Arī šonedēļ neviens jauns mūzikas ieraksts nav spējis apdraudēt britu "baltā soula" dziedātājas Adeles veiksmīgo plati "21". Tā Apvienotās Karalistes albumu topā ir līdere jau vairāk nekā divus mēnešus, ziņo ārvalstu prese.

Arī šonedēļ 1. un 2. vietā albumu topā dominē Totenhemas zvaigzne Adele, atkārtojot Madonnas 1990.gada albuma "The Immaculate Collection" rekordu, kas pirmajā vietā noturējās deviņas nedēļas pēc kārtas.

Diemžēl Ņujorkas dendiji "The Strokes" ar savu jaunāko albumu "Angles" spējuši uzkāpt tikai līdz 3.vietai.

"Angles" ir grupas ceturtais albums, kas seko 2006.gadā izdotajam ierakstam "First Impressions of Earth". Jaunais albums iznāk 10 gadus pēc grupas debijas albuma "Is This It" izdošanas 2001.gadā. Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2010.gadā grupa atsāka aktīvu koncertdarbību, uzstājoties lielākajos ASV un britu mūzikas festivālos.

34 minūšu garajā albumā iekļautas 10 dziesmas. Kā albuma pirmais singls izvēlēta dziesma "Under Cover Of Darkness" (skat. video).

Interesants jaunums atrodams topa 5.vietā - īru popa veterānu, puišu grupas "Boyzone" līdera Ronana Kītinga (Ronan Keating) un komponista Bērta Baharaha (Burt Bacharach) kopdarbs "When Ronan Met Burt" (skat. video).

Pēc vienas nedēļas 2.vietā Adeles dziesma "Someone Like You" atguvusi arī zaudētās pozīcijas singlu topā. Pagājušās nedēļas līderis - amerikāņu popgrupas "Pussycat Doll" solistes Nikolas Šerzingeres (Nicole Scherzinger) solo singls "Don't Hold Your Breath" - noslīdējis uz 2.vietu. Šerzingeres albums debitējis 8.vietā.

Top10 albumi

1. Adele - '21'

2. Adele - '19'

3. The Strokes – 'Angles'

4. Jessie J - 'Who You Are'

5. Ronan Keating – 'When Ronan Met Burt'

6. The Overtones – 'Good Ol' Fashioned Love'

7. Rihanna - 'Loud'

8. Nicole Scherzinger – 'Killer Love'

9. Elbow - 'Build A Rocket Boys!'

10. Chris Brown – 'F.A.M.E.'

Top10 singli

1. Adele - 'Someone Like You'

2. Nicole Scherzinger – 'Don't Hold Your Breath'

3. The Black Eyed Peas – 'Just Can’t Get Enough'

4. The Wanted - 'Gold Forever'

5. Jessie J - 'Price Tag'

6. Rihanna - 'S&M (Come On)'

7. Wiz Khalifa - 'Black And Yellow'

8. Dr Dre featuring Eminem – 'I Need A Doctor'

9. Adele – 'Rolling In The Deep'

10. Lady Gaga - 'Born This Way'

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu