Rīgā zviedru dīdžejs Drakenberg (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Drakenberg/Facebook

12. aprīlī jaunatvērtajā Rīgas naktsklubā «El Divino» norisināsies otrā pasākumu sērija ar nosaukumu «A is EDM Anatomy» jeb elektroniskās deju mūzikas anatomija. Šā pasākuma ietvaros uzstāsies viens no pieprasītākajiem Zviedrijas underground tehno kultūras dīdžejiem Drakenberg (Johannes Drakenberg).

Drakenberg ir populārā interneta radio radio4b4.com dibinātājs. Šis radio bija pirmais, kurš savulaik aizsāka tiešās video translācijas ar dīdžeju setiem. Patlaban šī tendence ir pārņēmusi visu pasauli un gandrīz jebkuram radioklausītājam ir iespēja pieslēgties radio studiju vebkamerām un ne tikai klausīties, bet arī vērot to, kas notiek radio ēterā.

Drakenberg savu sekotāju sirdis ir iekarojis ar atraktivitāti uzstāšanās laikā un ar to, ka, miksējot mūziku, izmanto dažādas modernās tehnoloģijas, kā, piemēram, planšeti, mobilo telefonu, spēļu konsoles pultis u.c.

Drakenberg ir uzstājies kopā ar tādiem dīdžejiem kā Joel Mull, Alan Fitzpatric, Pleasurekraft, Paul Ritch, Kaiserdisco, Mauro Picotto, Lützenkirchen, Dustin Zahn, Style Of Eye, Joey Beltram, Jay Lumen, Stonebridge, Sasha Carrassi, Thomas Krome, Funk D'Void, Samuel L Session, Djuma Soundsystem, D-Nox, Rebekah un daudziem, daudziem citiem. Kā arī regulāri uzstājās klubos, deju mūzikas pasākumos un festivālos visā pasaulē. Ir regulārs viesis vienā no pasaules lielākajiem notikumiem «Miami - Winter Music Conference».

Tāpat šajā pasākumā arī uzstāsies pašmāju dīdžeji no radošās apvienības «Groove Delicious» - Virus 332, J.Breeze un Valt Libert.

Ieeja no 18 gadu vecuma.

www.eldivino.lv

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu