Seksīgā dziedātāja Jessie J šķiras no matiem (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lēmumu nogriezt garās matu cirtas dziedātāja pieņēma, atrodoties televīzijas ēterā, saņemot piedāvājumu labdarības vārdā ziedot matus. Šobrīd viņa ir gājusi vēl tālāk, un nu dziedātājas galvu rotā pāris milimetru gari mati.

Atvadas no garajiem matiem notikušas televīzijas ēterā, kur to griešanas laikā cilvēki pa telefonu saziedojuši vairāk par 500 000 dolāriem.

Foto: Reuters/Scanpix

Tomēr pirms žurnāla «HUNGER» ballītes apmeklēšanas dziedātāja pastaigas laikā iegāja vienā no Londonas frizētavām un nogrieza vēl īsākus matus. Nu viņas frizūra ir gaišs ezītis.

Atrodoties salonā, jaunā, talantīgā mūziķe ierakstīja tviterī: «Ticiet vai ne, bet nu manu galvu rotā vēl īsāki matiņi.»

Apmeklējot žurnāla ballīti, mūziķe bija tērpusies garā kleitā, fotogrāfi un apmeklētāji izteikuši komplimentus dziedātājai, uzsverot, ka īsie mati vēl vairāk izceļ viņas sievišķību.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu