«Alegria» šovs «Cirque du Soleil» jau šodien (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / FBI

Šonedēļ Rīgā atgriezīsies pasaulslavenais un godalgotais cirks «Cirque du Soleil», lai, sākot ar 11. aprīli, piedāvātu skatītājiem jaunu izrādi - «Alegria». Šis vienreizējais cirka uzvedums jau apbūris vairāk nekā 10 miljonus cilvēku visā pasaulē, informē «FBI» pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Vārds «Alegria» cēlies no spāņu valodas un apzīmē prieku, sajūsmu, gavilēšanu. Izrādes sastāvā darbojas 55 mākslinieki no 15 dažādām valstīm. Uzvedumu, kas veidots baroka un operas stilā, raksturo liesmojoši kostīmi, oriģinālā mūzika un skatuves iekārtojums, kas ļauj baudīt akrobātu atlētismu un māksliniecisko sniegumu. Vērojot «Alegria», ikviens skatītājs saņems iespaidīgu spēka, veiklības un ātruma kokteili, kas apvienots ar elegantiem priekšnesumiem.

Divarpus stundu garajā uzvedumā (ar pārtraukumu) redzama elpu aizraujoša akrobātika, tai skaitā

dramatiskā Sinhronā trapece un Augstās gaisa šūpoles, kurās 12 metrus virs skatuves lido pārdrošie mākslinieki,

lecot pretī saviem ķērājiem.

Foto: Publicitātes foto / FBI



«Alegria» ir kas vairāk nekā šovs. Tā ir aizraujoša un unikāla pieredze, kas uzrunā skatītājus visdažādākajās vecuma grupās.



«Alegria» izrādes Rīgā norisināsies no 11. līdz 13. aprīlim «Arēnas Rīga» amfiteātrī. Katru izrādi vienlaikus varēs noskatīties aptuveni 4500 skatītāju.

Papildizrāde norisināsies svētdien, 14. aprīlī, plkst. 14.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu