"Jūrmala-VV" un "Ventspils" iekļūst Latvijas kausa izcīņas futbolā pusfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas kausa izcīņas futbolā pusfinālā sestdien iekļuva "Jūrmala-VV" un "Ventspils" vienības.

Ceturtdaļfināla cīņā "Jūrmala-VV" ar 3:1 (1:1) uzvarēja pirmās līgas pārstāvi "Valmiera", uzvaru nodrošinot vien pašās mača beigās.

Visus trīs vārtus "Jūrmala-VV" rindās guva Rolands Krjauklis, kamēr pretinieku rindās izcēlās Dāvis Gaigals.

Tikmēr "Ventspils" futbolisti līdzīgā cīņā ar 2:1 (1:1) uzvarēja citu pirmās līgas komandu "Daugava"/RFS.

Šajā spēlē pirmie vadībā izvirzījās ventspilnieki, vārtus 14.minūtē gūstot Eduardam Višņakovam, taču "Daugava"/RFS līdz pirmā puslaika beigām prata atspēlēties, kad 39.minūtē tiesneša piešķirto 11 metru soda sitienu realizēja Kristaps Priedēns.

Spēles iznākums izšķīrās pašās cīņas beigās, kad septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām Ingus Makovskis pamanījās raidīt bumbu savas komandas vārtos, tādējādi ļaujot "Ventspils" komandai svinēta laimīgu uzvaru.

Kā ziņots, turnīra pusfinālā pagājušajā nedēļā iekļuva Daugavpils "Daugava", kas ceturtdaļfināla mačā izbraukumā ar rezultātu 1:0 pēcspēles 11 metru sitienos uzvarēja pagājušās sezonas valsts čempionvienību Rīgas "Skonto", kā arī "Liepājas metalurga" futbolisti, kas izbraukumā ar 1:0 uzvarēja pagājušās sezonas kausa izcīņas uzvarētājus "Jelgava".

Tādējādi kausa izcīņas pusfinālā "Jūrmala-VV" futbolisti tiksies ar "Liepājas metalurga" komandu, bet "Ventspils" mērosies spēkiem ar "Daugavas" futbolistiem.

Kausa izcīņas pusfināla spēles tiks aizvadītas 30.martā, bet fināls 15.maijā norisināsies Rīgā, "Skonto" stadionā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu