«Radio 101» noskaidro skolēnu šā brīža populārāko dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

ZZ Čempionāta 2013 šā gada galvenais vadmotīvs ir spēks un prāts. Gan vienu, gan otru iespējams stimulēt ar mūziku. Tāpēc kopš 25.marta «Radio 101» brokastu programmas dīdžejs Toms Grēviņš aicināja visus Latvijas skolēnus iesūtīt savu mīļāko dziesmu nosaukumus. Pēcāk nosverot tās caur iesūtīšanas biežuma un starptautisku topu prizmu, tika izvēlētas Latvijas skolēnu mīļāko dziesmu top 10, bet 10.aprīļa rīta balsojumā tika noskaidrota vispopulārākā.

Laika posmā no 25.marta līdz 9.aprīlim katru darbdienu tika nominēta viena dziesma balsojuma finālam. Tādējādi starp fināla dziesmām iekļuva tādi šā brīža pašmāju un starptautiski hiti.

Macklemore & Ryan Lewis – Thrift Shop feat. Wanz

Gacho – Tava Pasaule

Justin Timberlake – Mirrors

Bruno Mars – When I Was Your Man

One Direction – One Way Or Another

Hurts – Miracle

Ed Sheeran – Give Me Love

Passenger – Let Her Go

Ellie Goulding – Figure 8

Duke Dumont – Need U

10.aprīlī Toma Grēviņa Brokastu šova laikā publiskā balsojumā tika noskaidrota šī brīža populārākā skolēnu dziesma, kas izrādījās pašmāju mūziķa Gacho «Tava pasaule».

Kopā nobalsoja 281 unikāls balsotājs un par Gacho tika atdotas 63 balsis. Otrajā un trešajā vietā ar 47 un 33 balsīm ierindojās attiecīgi «Macklemore & Ryan Lewis» ar dziesmu «Thrift Shop» un Elija Goldinga (Ellie Goulding) ar «Figure 8».

Visus balsojuma rezultātus iespējams aplūkot radio mājas lapā.

www.radio101.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu