Elitas Drākes meitenes kronē Bulgārijas skaistumkonkursā (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Elitas Drākes privātais arhīvs

Jogas pasniedzēja un biedrības «Emergo» dibinātāja Elita Drāke atgriezusies no starptautiskiem konkursiem «Little Miss Galaxy 2013» un «Miss International Tourism 2013» Bulgārijā, kuros meitenes no Latvijas saņēmušas skaistus kroņus un titulus. Pasākumi norisinājušies tūristu iecienītā atpūtas vietā Bansko.

Jau vairākus gadus Elita Drāke ar biedrības «Emergo» atbalstu no Latvijas palīdz meitenēm nokļūt jauniešu un bērnu skaistumkonkursos. Šoreiz talantīgās latviešu meitenes kopā ar vecākiem un Elitu Drāki devās uz Bulgāriju, kur norisinājās divi starptautiski konkursi «Little Miss Galaxy 2013» un «Miss International Tourism 2013».

Elita Drāke uz Bulgāriju devās ar trīs titulētām Latvijas princesēm - Elīzu Ļestopadu (Gulbene, 17 g.), Annu Čekmezu (Rīga, 13 g.) un Juritu Stikāni (Ķekava, 10 g).

«Apbrīnoju – šo meiteņu talantus, spēju koncentrēties un iet uz mērķi! Es ar viņām biju kopā tikai nedēļu – tie bija mēģinājumi, konkursi un publiskas pieņemšanas. Meitenes ir malači, un liels paldies visiem, kuri atbalstīja – deva spēku startēt Bulgārijā, parādīt, ka Latvijā ir talanti, ir spēks un griba būt skaistiem, talantīgiem, sevi izkopt gribošiem...» – stāsta Elita Drāke. Turklāt šoreiz meitenes uz mājām Latvijā atveda daudz vairāk titulu nekā sākotnēji bija cerēts.

Elīza no Gulbenes ieguva simpātiju balvu no «Green Life», kā arī titulus «Miss Charm», «Miss Talent» un «Little miss star». Savukārt Anna no Rīgas konkursā ieguva kroni kā «Little Miss Galaxy 2013», bet Jurita no Rīgas kļuva par «Little Miss Beauty» un «Little Miss Galaxy First princess».

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Elita Drāke atklāj, ka meitenēm Bulgārijā bijusi gan atpūta, gan darbiņš skaistumkonkursā. «Vienā no konkursa dienām bijām fantastiskā bulgāru slēpošanas kūrortā, ko Latvijā, iespējams, neviens pat nezina.

Pa dienu slēpojām, bet vakarā bija nopietns darbs, jo konkursa programma bija piesātināta. Arī pati piedalījos konkursa žūrijā, līdz ar to vajadzēja apmeklēt arī daudzas saviesīgas pieņemšanas. Vienā dienā biju pat pie pilsētas mēra,» par konkursa norisi stāsta Elita. Viņa atklāj, ka laika apstākļi Bulgārijā bijuši tādi paši kā Latvijā. «Arī viņi brīnās, ka Eiropa ir iegājusi nelabajā laika zonā, jo martā jau viņiem bija jābūt pavasarim, nevis sniegputenim,» piebilst Elita.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu