Skaties, kā «CHVRCHES» niekojas ar «Troņu spēlēm» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

HBO kanāla seriāls «Troņu spēles» (Game of Thrones), kas šogad kļuvis par visvairāk piratizēto televīzijas projektu, ar katru jaunu sēriju turpina gūt arvien plašāku popularitāti. Seriāla fanu rindās, izrādās, ir arī jaunā skotu popgrupa «CHVRCHES», kas video vietnē «Youtube» publiskojusi video no mēģinājuma, kurā niekojas ar seriāla mūzikas tēmu.

BBC jauno talantu topa (Sound Of 2013 Top 10) 5. vietas ieguvēju «CHVRCHES» (izrunā kā «churches») soliste Lorena Meiberija (Lauren Mayberry) reiz intervijā izteikusies: «Mums nebija nekads superplāns. Drīzāk bija doma publicēt kādu dziesmu internetā un skatīties, kas notiks tālāk.»

Ievērojot šo principu, pirms divām dienām savā video vietnes «Youtube» kanālā grupa ievietojusi ar viedtālruni filmētu fragmentu, kurā redzami dalībnieki Aiens Kuks (Iain Cook) un Martins Dohertijs (Martin Doherty), spēlējot «Troņu spēļu» muzikālo tēmu.

Kā pamats izmantots dziesmas «Lies» bīts.

«Tikko notika šis,» vēsta ieraksts pie video.

Atgādinām, ka grupa nesen izdevusi mazalbumu «Recover» un četros koncertos Eiropā iesildīs pašus «Depeche Mode».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu