Arestēta «Girls aloud» dalībniece Sāra (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dziedātāja, grupas «Girls aloud» dalībniece Sāra Hardinga arestēta par runāšanu pa mobilo telefonu automašīnas vadīšanas laikā. Mūziķe devusies no ierakstu studijas uz mājām.

Popzvaigzne Sāra Hardinga arestēta par mobilā telefona lietošanu, vadot automašīnu; mūziķi aizturēja divi patruļas policisti.

Dziedātāja, nebaidoties no policijas, runājusi pa telefonu, braucot garām patruļas mašīnai, un bijusi apjukusi, kad policija tai sekoja un lika apstāties, kam dziedātāja ne uzreiz pakļāvās.

Grupas "Girls Aloud" dalībnieces
Grupas "Girls Aloud" dalībnieces Foto: AP/Scanpix

Sāra nogādāta policijas iecirknī, no kura atbrīvota tikai pēc vairākām stundām. Nu mūziķei 16.aprīlī jāierodas tiesā, kur viņu tiesās gan par tūlītēju nepakļaušanos policijai, gan par runāšanu pa telefonu, esot pie automašīnas stūres.

Sāra Hardinga
Sāra Hardinga Foto: AP/Scanpix

Anglijā sods par vienlaicīgu braukšanu ar automašīnu un runāšanu pa mobilo telefonu ir 1000 dolāru vai pat autovadītāja apliecības zaudēšana. Toties par tūlītēju nepakļaušanos policijai sods sākas ar 5000 dolāriem.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu