«Sunrise Avenue» koncertu Rīgā iesildīs «Double Faced Eels» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Somu rokmūzikas grupas «Sunrise Avenue» koncertu 10.maijā iesildīs latviešu grupa «Double Faced Eels» («DFE»), informē koncerta producents Ģirts Pūtelis.

"Esam priecīgi par šo piedāvājumu, jo tā būs iespēja ne tikai muzicēt ar somu mūziķiem uz vienas skatuves, bet arī atgriezties "Sapņu fabrikā". Mums nav bijis iespējas tikties ar šiem "Sunrise Avenue" puišiem klātienē, bet atmiņā ir dziesmas, kas regulāri rotē Latvijas radiostacijās, piemēram, "Hollywood Hills" un "Welcome to my life"," par gaidāmo koncertu sacīja viens no "DFE" dalībniekiem Marka jeb Mārtiņš Gailītis.

Koncerta apmeklētājiem tiks piedāvātas dziesmas, kas ir iekļautas "DFE" klubu tūres programmā "Vannasistabas tūre". Turklāt "DFE" klāt ir nācis piektais grupas dalībnieks - dators.

Grupa "DFE" savu darbu aizsāka pirms deviņiem gadiem. Pirmais "DFE" lielkoncerts 2007.gada 8.maijā notika "Sapņu fabrikā". Grupa ir izdevusi trīs albumus un pašlaik strādā pie ceturtā albuma, kas nāks klajā 2013.gada rudenī. Kā uzsver paši grupas dalībnieki, vislielākais izaicinājums bijis izdot pirmo albumu "Zilais valis".

"DFE" kā iesildītāji muzicējuši dziedātājas Avrilas Lavinjas (Avrila Lavigne) "The Best Damn Tour" koncertā, grupas «Prāta vētra" albuma "Četri krasti" noslēguma koncertā Mežaparkā, kā arī festivālā "Grogyfest" grupas "The Rasmus" uzstāšanās reizē.

"Sunrise Avenue" Rīgā viesosies ar savu šovu tūrē "OUT OF STYLE TOUR 2013", kurā iekļautas dziesmas no viņu jaunākā albuma "Out Of Style". Minētā albuma tituldziesma "Hollywood Hills" raksturo grupas būtību un iekļuvusi Vācijas mūzikas "TOP 3". Albums "Out of Style" tapis sadarbībā ar ilggadējo partneri Juku Beklundu un jauno producentu Juku Imonenu.

Biļetes uz "Sunrise Avenue" koncertu iespējams iegādāties visās "Biļešu servisa" kasēs un interneta vietnē "www.bilesuserviss.lv". Biļešu cenas, sākot no 20 latiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu