''Lakers'' tikai trešajā pagarinājumā pārspēj ''Suns''

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā pēdējo divu sezonu čempionvienību Losandželosas ''Lakers'' tikai trešajā pagarinājumā ar 139:137 savā laukumā pārspēja Fīniksas ''Suns''.

Uzvarētājiem Kobe Braients sasniedza sezonas rezultativitātes rekordu, gūstot 42 punktus. Viņa kontā arī 12 atlēkušās bumbas. Lamara Odoma rēķinā 29 punkti un 16 bumbas zem groziem, bet Pau Gasols pievienoja 18 punktus.

Tikmēr ''Suns'' sastāvā ar 32 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām izcēlās Čenings Frajs, bet Stīvs Nešs guva 19 punktus un atdeva 20 rezultatīvas piespēles.

Vēl trešajā ceturtdaļā mājinieki atradās priekšā ar 21 punktu, taču ''Suns'' prata izglābties.

Pamatlaika pēdējā minūtē iespējas izraut uzvaru bija abām komandām, tomēr vairāki metieni lidoja grozam garām. Tikmēr pirmā papildlaika pēdējās sekundēs neizšķirtu nodrošināja Fraja trīs precīzie soda metieni, bet otrajā pagarinājumā ''Lakers'' no zaudējuma izglāba Gasola soda metieni.

Arī trešajā pagarinājumā cīņa bija līdzīga, tomēr galotnē prasmīgāk nospēlēja mājinieku līderi.

Rietumu konferencē ''Lakers'' ar 51 uzvaru ieņem otro vietu, bet ''Suns'' ar 35 panākumiem atrodas 10. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu