Jauns komēdijseriāls «Aiziet!» ar šarmanto Metjū Periju (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau no 10. aprīļa turpmāk ik trešdienas vakaru pulksten 21.00, kanālā FOX būs skatāms jauns komēdijseriāls «Aiziet!» (Go On) ar šarmanto Metjū Periju (Matthew Perry) galvenajā lomā. Aktieris Latvijas skatītāju sirdis iekaroja, atveidojot vienu no galvenajām lomām populārajā seriālā «Draugi».

Jaunajā komēdijā Perijs atveidos šarmantu un pašpārliecinātu sporta komentētāju Raienu Kingu, kurš saviem spēkiem nespēj atgūties pēc sievas negaidītās nāves. Grūtsirdība traucē viņam pienācīgi veikt darba pienākumus. Pēc priekšnieka ierosinājuma vīrietis iesaistās atbalsta grupā, kurā dažādi visnotaļ savādi cilvēki dalās savā zaudējumu pieredzē, atklāj jūtas, noslēpumus, pagātnes stāstus un domas.

Egocentriskais Raiens pret šādām aktivitātēm izturas visnotaļ nicinoši un izsmējīgi. Izmantojot to, ka grupas vadītāja kavējas, viņš savu pirmo terapijas sesiju pārvērš par savdabīgu šovu. Profesionālās iemaņas un harisma ļauj Raienam pārņemt līdera lomu un iesaistīt pārējos grupas dalībniekus pašizdomātā sacensībā.

Katram ir jāizstāsta sava sāpe.

Uzvarētājs ir tas, kas piecās sekundēs spēj vispārliecinošāk pierādīt, ka viņa piedzīvotais zaudējums ir smagāks nekā pārējiem.

Foto: publicitātes

It kā viss ir atrisinājies un Raiens ticis vaļā no mokošā pienākuma apmeklēt atbalsta grupas sapulces. Taču notiek pārsteidzošs pavērsiens - uz nākamo sapulci viņš ierodas no labas gribas. Ar laiku pārējie bēdu brāļi un māsas kļūst par labiem Raiena draugiem, un viņu atbalsts palīdz dziedēt vīrieša salauzto sirdi. Dzīve turpinās!

Seriāla raibais personāžu ansamblis spilgti atbilst postmodernisma komēdijas stilam - stipri apvēlusies jauna dāma, kas nebeidz sērot par sava kaķa nāvi, dusmīga lesbiete, emocionāli distancējies pusaudzis un bariņš citu savādnieku un dīvainīšu.

Komēdijseriālu caurvij kaut kāda īpaša priecīgi skumīga aura.

Brīžiem smejies, vēderu turēdams, bet te, kur gadījušās, kur ne, acīs sariešas asaras.

Viss kā dzīvē. Lietus. Saule. Varavīksne.

Runājot par galvenās lomas atveidotāju Metjū Periju, šis aktieris ir viens no vispopulārākajiem lomu atveidotājiem kanālā FOX skatāmajos seriālos. Līdz šim viņu redzējām seriālā «Dakteriši» (Scrubs) un «Epizodes» (Episodes). Par filmēšanos seriālos Perijs ir saņēmis 3 prestižas TV un kino godalgas, kā arī 16 nominācijas, tostarp «Zelta globusa» un «Emmy» balvām.

Komēdijseriāla «Aiziet!» dubultsērija būs skatāma ik trešdienu 21:00 kanālā FOX.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu