Keitiju Periju pēc šķiršanās no mīļākā mierina bijušais vīrs (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Keitija Perija pārdzīvo šķiršanos no mūziķa Džona Maiera, mierinošu plecu mūziķei sniedz viņas bijušais vīrs, komiķis Rasels Brends. Apkārtējos tas rada aizdomas, ka bijušie mīlnieki atkal varētu satuvināties.

Komēdiju aktieris Rasels Brends ir slaucījis savas bijušās sievas Ketijas Perijas asaras un mierinājis viņu pēc šķiršanās no Amerikas popmūzikas zvaigznes Džona Maiera. Aktieris steidzies pie bijušās sievas, kad saņēmis īsziņu ar lūgumu dot padomu, kā tikt galā ar izveidojušos situāciju.

Rasels var būt komēdiju aktieris, bet viņam piemīt gaiša galva, viņš apber dziedātāju ar komplimentiem un ieklausās visos viņas vārdos, kā arī ar jokiem mēģina uzlabot viņas garastāvokli, informē portāls radaronline.com.

Mākslinieku pāris izšķiroties izlēma iet civilizētu ceļu un palikt draugi, neiesaistoties drāmās vai strīdos. Perija respektē aktiera iemeslus, kuru dēļ pāris izšķīrās, un nekad nepārkāpj robežu, kura varētu tos atkal satuvināt romantiskā plāksnē. Tomēr dziedātāja joprojām uzsver, ka Rasels ir viņas dzīves mīlestība.

Dziedātājas bijušais puisis nav apmierināts, ka viņa ex-mīļotā ir tik labās attiecībās ar Raselu, ne šobrīd, ne abu attiecību laikā, jo ir pieradis, ka visa sieviešu uzmanība tiek viņam vienīgajam.

Attiecību beigu posmā, kad Džons flirtēja ar citām sievietēm, Keitija negaidīja maliņā, bet turpināja satikt bijušo vīru un daudz ar viņu sazinājās arī elektroniski.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu