Oho! Kurai dāmai seksīgākas bikses - Šeilai vai Fogelei? (109)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Rīgas modes nedēļas noslēgumu 6. aprīļa pievakarē apmeklēja arī divas kolorītas dāmas – modes māksliniece Šeila un skaistumkonkursu patronese, aģentūras «Mis Latvija» vadītāja Inta Fogele. Priecājoties par atkalredzēšanos, Inta un Šeila bija sajūsmā viena par otras biksēm. Šeila pamudināja Intu un citus modes skates apmeklētājus noteikt, kurai no dāmām bikses ir seksīgākas!

Savulaik Inta Fogele pat bijusi modele Šeilas darināto tērpu kolekcijas modes skatēs. Inta vēl tagad atminas, kādus tik tērpus viņa nav demonstrējusi uz mēles.

Satikušās Rīgas modes nedēļas noslēgumā, Inta ar Šeilu pārrunāja aktuālākos notikumus un kavējās atmiņās par Šeilas modes skatēm un modes mākslinieces drosmīgajiem tērpiem.

Taču par dāmu kaislīgāko sarunu tematu kļuva abu bikses. «Kurai no mums ir neseksīgākas bikses?» klātesošos, pētot savas un Intas bikses, uzrunāja Šeila.

Dizaineres košās bikses tapušas Rīgas modes nedēļas noslēguma priekšvakarā. Vaicājot, kā tad dēvēt modes mākslinieces bikšu stilu, viņa teic, ka tās ir speciālās Šeilas bikses bez vīlēm un rāvējslēdzēja, kura vietā ir poga. «Es cīnos par krāsām un optimismu, un šīs bikses ir viens no maniem ieročiem,» piebilst Šeila.

Modes māksliniece teic, ka abas ar Intu uzvilkušas bikses, kuras ir vīriešu nemīlētas, jo, pēc Šeilas domām, vīriešiem netīkot nekādas atkāpes no klasiskajām džinsām. «Taču abas mūsu bikses vieno austrumnieciskais stils. Vienīgi Intas biksēm ir vairāk mākslas un mūsdienu dizaina,» viņa piebilst.

Savukārt Fogele savas bikses iegādājusies Rīgā apģērbu veikalā «Persona». «Visādā ziņā esmu pilnīgā starā par šīm biksēm, jo tās ir tik universālas. Ar šīm biksēm var apsegties, var nolikt spilvena vietā zem galvas, tad tās var izpurināt kā spilventiņu, uzvilkt un doties uz jebkādu pasākumu,» savas universālās bikses slavē Inta.

Komentāri (109)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu