Sutugova: Mūsu kora priekšnesums nebija vājākais (69)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc izbalsošanas no televīzijas šova «Koru kari» dobelniece, Dobeles Violetā ceriņu kora vadītāja Ieva Sutugova nebēdā, bet gatavojas atgriešanās koncertam, kuru zilajos ekrānos varēs vērot jau šovakar, 7. aprīlī, kanālā TV3 plkst. 20. Sarunā ar TVNET jaunā dziedātāja pauž pārliecību, ka tieši viņas koris ir pelnījis atgriezties.

Ieva Sutugova stāsta, ka sajūtas pēc izbalsošanas ir divējādas – gribas gan atpūsties, gan atgriezties un uzvarēt, izbalsošana nav laupījusi azartu, dziedātprieku un sacensības garu.

«Mūsu priekšnesums ne tuvu nebija vājākais, to es varu pateikt droši! Tomēr tā ir spēle... Arī spēlējot «Cirku», var tikt gandrīz līdz finišam, bet beigās uz priekšpēdējā lauciņa uzkāpt uz trepēm, kas Tevi nones 20 lauciņus zemāk,» aizdomājas Ieva Sutugova.

Mūziķe atgriezties novēl savam korim, nevis kādam citam, jo jaunieši ir ieguldījuši daudz darba. Ieva uzskata, ka jālaiž kosmosā pozitīvi vārdi un emocijas, vēlot uzvaru sev, nedomājot par citu iespējām, jo tas vairo pozitīvismu ap viņas kori un pozitīvisms materializējas lieliskā iznākumā.

«Pat ja mēs neatgriezīsimies šovā, mums padomā ir daudzi kopīgi projekti un mēs turpināsim darboties,» priecājas Ieva.

Komentāri (69)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu