Hakeri uzbrūk Ziemeļkorejai - līderi attēlo ar cūkas šņukuru (104)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Internetā izvietotais plakāts

Hakeru apvienība «Anonymous» uzbrukusi Ziemeļkorejas kontiem vietnēs «Twitter» un «Flickr». Hakeri internetā izvietojuši izķēmotu Ziemeļkorejas līdera Kima Čenuna foto, kurā viņš attēlots ar cūkas šņukuru un ausīm, raksta «The Daily Mail».

Vietnē «Twitter» Ziemeļkorejas kontā, kur parasti tika pārraidīta ierastā propaganda, šodien parādījās saites uz interneta vietnēm, kuras hakeri uzlauzuši.

Internetā ievietota izķēmota Čenira bilde, kurā it kā izsludināta viena miljona ASV dolāru liela atlīdzība par viņa notveršanu. Plakātā uzsvērts, ka Čenirs «apdraud pasaules mieru» un iznieko naudu, kamēr viņa tauta mirst badā.

Tāpat plakātā uzsvērts, ka ANO noteiktās sankcijas Ziemeļkorejai noteiktas par nopietniem cilvēktiesību pārkāpumiem, tai skaitā cilvēku spīdzināšanu un koncentrācijas nometņu uzturēšanu.

Vietnē «Flickr» fotogrāfijas šodien jau izņemtas, bet «Twitter» joprojām ceļo saites uz uzlauztajām Ziemeļkorejas interneta vietnēm.

Foto: Internetā izvietotais plakāts
Komentāri (104)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu