"Būt mīlētai" pirmizrāde! Iepazīsti varoņus!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijas Televīzijas vērienīgākais šīs sezonas projekts ir klāt! LTV1 piedāvā jauna latviešu oriģinālseriāla „Būt mīlētai” pirmizrādi šodien, 20. martā, plkst. 21:35. Laiks iepazīties ar aktieriem un seriāla varoņiem!

Seriāls „Būt mīlētai” ienesīs jaunas vēsmas LTV1 skatītāju ikdienā. Seriāla centrā būs ģimenes ārste – stipra sieviete, kura atrod spēku veidot gan harmonisku ģimenes dzīvi, gan paralēli attīstīt pašai savu privātpraksi. Ievas pasauli apdzīvo viņa pati, abas meitas, vīrs, pļāpīgā kaimiņiene un azartiskā draudzene. Viņas namu apmeklē gan pacienti, gan uzticami draugi, un mums ļauts ieskatīties viņu pilnasinīgo ainiņu virknējumā, ko sauc par dzīvi.

Seriāla „Būt mīlētai’ īpašā pirmizrāde - svētdien, 20. martā, plkst. 21:35.

No 21. marta seriāls LTV1 ēterā būs skatāms no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20:00.

Seriāla varoņi:

Foto: publicitātes

Mūsdienīga, izglītota, veiksmīga un sabiedrībā pazīstama ārste (ap 40), kas atver savu privātpraksi. Tieši ģimenes ārsts taču ir tas, kurš visātrāk uztver sabiedrības locekļu dzīves izmaiņas: krīzi valstī, ģimenē un draugu vidū, naudas līdzekļu un mīlestības pārpilnību vai – tieši otrādi – to trūkumu. Caur savu personīgo dzīves pieredzi un prizmu Dr. Ieva ārstē brūces, kurām reizēm nepieciešams plāksteris vai zāles, bet reizēm - vienkārši laiks uzklausīt otru cilvēku.

Foto: publicitātes

Ievas jaunākā meita (14). Viņas hobijs – sports, precīzāk - basketbols. Tēta mīlulīte, kuru viņš lutinājis, pērkot dārgas modes mantas. Viņa ir šīs ģimenes košums, kura dzīvi tver kā aizraujošiem eksperimentiem pilnu piedzīvojumu.


Foto: publicitātes

Ievas vecākā meita (17). Klusā romantiķe. Iekšēji spītīga, tomēr kopumā gaišs cilvēks, kurai šķiet, ka mazliet pietrūkst apkārtējo mīlestības; iespējams, tā ir trauma, ko izraisījusi tēva nāve. Līva vairāk pieder alternatīvo jauniešu tipam - ne gluži dumpīgajiem, bet savas dimensijas meklētājiem, ar nelielu ekoloģiskās domāšanas ievirzi. Viņa grib būt ārste, bet ne jau šāda tāda. Īpaša.

Foto: publicitātes

Ievas draudzene (ap 40), kurai Ieva uzticējusi klīnikas menedžeres, PR un visu to lietu bīdīšanu, kur vajadzīgi sakari sabiedrībā. Īsta sabiedrības lauva, kas seko visjaunākajām modes tendencēm un nosaka toni arī draudzeņu vidū. Nekad neizrādīs, ka sāp vai smeldz, bet visus dzīves notikumus ievirpinās no skatu punkta “par to domāšu rīt”.


Foto: publicitātes

Jauna sieviete (ap 30), kura no provinces ieradusies iekarot Rīgu. Viņa ir medmāsa Ievas klīnikā, un vismaz sākumā ģērbjas tā, lai nevienam īpaši acīs nelēktu, tomēr - viņa nav nekāda pelēkā pele... Turklāt dažas apģērba detaļas liecina, ka tās ir dāvanas, ar ko, visticamāk, viņu aplaimojis mīļākais.


Foto: publicitātes

Vidējā līmeņa bankas menedžeris (pirms 50), kuram svarīgi atstāt respektablu iespaidu. Viņa āriene un izturēšanās ir draudzīgi valdonīga, un tā vien šķiet, ka jebkādas problēmas viņam svešas. Tomēr arī lauvas var tikt ievainotas.


Foto: publicitātes

Ievas vīrs (ap 40), kurš regulāri aizmūk no mājām. „Treknajos gados” kopā ar draugiem viņam piederējusi neliela reklāmas dizaina firma, kurai šobrīd tikpat kā nav pasūtījumu, tālab mēģina kaut ko izveidot saistībā ar interneta veikaliem. Viņa sarkasmam nav robežu, un tā īsti līdz galam viņš arī nav pieņēmis sievas – Dr. Ievas – likteni: būt ārstei ar visām ar to izrietošām sekām - traukšanos nakts vidū pie pacienta, strādāšanu līdz vēlām nakts stundām, kursu apmeklēšanu... Dievina ēst gatavošanu.

Foto: publicitātes

Gādīga un rosīga Ievas kaimiņiene (ap 60). Viņas ziņkārībai nav robežu, kaut to slēpj zem veiksmīgi uztamborētas inteliģentuma un pašcieņas maskas. Padomju laikos viņai paticis pucēties un tērpties Ogres trikotāžā. Piestrādā par apkopēju pie Dr. Ievas. Dzīves problēmas un likstas slēpj aiz krietnas devas humora un ironijas.


Foto: publicitātes

Lādzīgs vīrs (ap 60), kurš pie Dr. Ievas uzņēmies dažādu darbu darīšanu. Lai gan allaž rīkojas tandēmā ar Birutas tanti, tajā pašā laikā vīrišķīgi un pat tēvišķi uztver mājas iedzīvotāju raizes un priekus.


Foto: publicitātes

Jaundāldera dēls. Studē prestižā augstskolā. Pārstāv Facebook paaudzi. Viņā itin kā sadzīvo divi cilvēki: viens - ar skaidru, pragmatiski izsvērtu mērķi, otrs - ļoti jūtīgs, viegli ievainojams.

Foto: publicitātes

Ievas mirušais vīrs. Aizgājis svītrainajā jūrnieku kreklā, tāds arī klīst Debesīs, ik pa laikam nonākot apciemot Ievu. Iespējams, bijis jūrnieks vai vismaz kaislīgs makšķernieks...

Foto: publicitātes

Kasīts (Mārtiņš Egliens) un

Raiča (Gundars Grasbergs)

Komisks pārītis, kuri patiešām vienmēr pārvietojas divatā, bieži pastrādājot neloģiskas muļķības. Intelekts nav viņu sabiedrotais.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu