Kevins Kostners piedalīsies jaunajā kinolentē par Supermenu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu aktieris Kevins Kostners pievienosies Zeka Snaidera režisētās kinolentes "Superman: Man of Steel" aktieru komandai.

Galveno lomu kinokompāniju "Warner Bros" un "Legendary Pictures" veidotajā projektā atveidos britu aktieris Henrijs Kevils.

Kostners filmā attēlos supervaroņa pieņemto tēvu Džonatanu Kentu,

savukārt Supermena māti Martu Kentu spēlēs Daiena Leina.

Komiksos, pēc kuru motīviem tapušas filmas par Supermena piedzīvojumiem, Kentu pāris atspoguļots kā divi cilvēki ar vislielāko ietekmi uz supervaroni, palīdzot attīstīt viņa ētiskos principus un mācot morālās vērtības. Dažādos komiksu izdevumos Džonatans Kents tiek atspoguļots atšķirīgi. Vienā variantā viņš nomirst drīz vien pēc tam, kad Klārks Kents absolvē vidusskolu, savukārt citā viņš ir sveiks un vesels, jau vecākam Klārkam piedzīvojot savas dēkas kā Supermenam.

Ričarda Donera režisētajā filmā par Supermenu, kurā Džonatana Kenta lomu atveido Glens Fords, personāžs mirst no sirdslēkmes, tādējādi piešķirot stāstam nedaudz rūgtuma.

Netiek atklāta nekāda informācija par to, kādu likteni piedzīvos Kostnera atveidotais tēls.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu