"Artelis - gandrīz teātris" aicina uz "Cabaret Piccolo" izrādēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pavasara pirmā nedēļas nogale, 25.marts un 26.marts - ideāls laiks, lai kopā ar draugiem un kolēģiem to pavadītu jautrā Cabaret atmosfērā, kurā jums palīdzēs iejusties Arteļa personāls - visi, sākot ar apsargu līdz pat konferansjē!

Jautāsiet, ko sagaidīt no Cabaret? Krāšņus tērpus, perfektu muzikālo izpildījumu, satriecošu horeogrāfiju un dzirkstošu humoru!

Vai esat gatavi iepazīt grēku šķērsgriezumā un pajautāt sev, kas ir labāk - sadzīvot ar saviem grēciņiem un pasmaidīt par tiem vai tēlot svētos? Kamēr domāsiet, konferansjē Jānis Skutelis aizvedīs jūs nelielā iztēles ceļojumā pa Paradīzi! Bet, ja nopietni, tad Cabaret Piccolo ir par cilvēcisku siltumu, par intīmu pārdzīvojumu, par īstiem smiekliem un asarām.

Kā jau katru gadu, vakars nebeidzas līdz ar izrādi, bet tas ir laiks, kad sākas īstā jautrība - dejas Cabaret orķestra "Pieredze" pavadībā!

Cabaret Piccolo

Režisors - Viktors Runtulis

Scenārijs - Sanita Runtule un Jānis Skutelis

Horeogrāfi - Guntis Spridzāns un Elīna Breice

Vadošā stiliste - Mairita Lamberte

Scenogrāfija - Maija Jansone

Koncertiestudējumā piedalās

Konferansjē - Jānis Skutelis

Solisti - Aija Vītoliņa (Justin) vai Ieva Kerēvica (Sophie), Elza Rozentāle (Elza), Daumants Kalniņš (Dorians)

Orķestris "Pieredze" - Mārcis Auziņš (ģitāra), Edvīns Ozols (bass), Māris Jēkabsons (sax), Ivars Arutjunjans (sitamie), Kristaps Vanadziņš (taustiņi)

Dejotāji - Līga Liberte, Olga Telnova, Madara Makovska, Jekaterina Novokreščenniha, Viktorija Kurakina, Ieva Kemlere, Guntis Spridzāns, Dmitrijs Gaitjukevičs, Gints Dancītis

Aktieri - Līga Sipjagina (Saimniece Perla), Jānis Kreklis (Mīms Mento)

Biļešu cena ar uzkodām un dzirkstošo vīnu no Ls 20.- līdz Ls 35.-

Izrāžu laiki: 25. un 26. martā plkst. 20.45 (ieeja Artelī no plkst. 20.00)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu