Galvaspilsētas stilīgie ļaudis Rīgas modes nedēļas atklāšanā (62)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Uz 18. Rīgas modes nedēļas atklāšanu, kas norisinājās iepirkšanās centrā «Sky & More», 2. aprīļa pievakarē ieradās pašmāju modes un stila interesenti. Atklāšanas skatēs dominēja latviešu modes mākslinieku 2013./2014. gada rudens un ziemas kolekcijas. Savus tērpus prezentēja Sabīne Skarule, studijas «Katana» dizaineri - Coo Culte, Marina Andronova, Ieva Katana, Ma Lama by Margarita Ostrova, kā arī lietuviešu modes māksliniece Kristina Valanciute.

Rīgas modes nedēļa, kura notiks no 2. līdz 6. aprīlim izstāžu zālē «Rīgas Mākslas Telpa» un citās Rīgas modīgākajās vietās, prezentēs labāko Latvijas modes mākslinieku un, kā ierasts, arī ārzemju dizaineru jaunākās kolekcijas, radot platformu pieredzes apmaiņai un kontaktu veidošanai modes jomā.

Rīgas modes nedēļas atklāšanā piedalījās: stilīgā latviešu aktrise Zane Vaļicka-Pētersone ar vīru, uzņēmēju Gundaru Pētersonu, modes žurnāliste Dace Vaivara, dziedātāja Natālija Tumševica, modes mākslinieks Bruno Birmanis ar draudzeni, medijos visvairāk apspriestais latviešu modelis Jaroslavs Barišņikovs, pašmāju modes blogeris Deniss Ševeļovs, miljonāra Jevgeņija Gomberga meita ārste Svetlana Gomberga, dejotājs Deniss Tumakovs, Rīgas Tūrisma attīstības biroja vadītājs Gastons Neimanis ar savu lietuviešu sievu Linu, uzņēmēja Santa Kola, dziedātājs un modelis Markus Riva, «Baltijas Modes federācijas» prezidente Jeļena Strahova, modes zīmola «Hey'n black» radītājas - modes māksliniece Odeta Birmane un provokatīvas modes atbalstītāja un aksesuāru dizainere Igita Gausiņa-Reke, stiliste Dana Dombrovska un daudzi citi.

Komentāri (62)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu