"Radio 101" dīdžeji dosies "Tuborg 101" tūrē pa Latviju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.radio101.lv

"Radio 101" ētera personības Eduards Švāns, Gustavs Terzens, Artis Volfs, Egons Reiters un Toms Grēviņš ir apvienojušies dīdžeju pasākumā "Tuborg 101 tūre" un dosies pie saviem klausītājiem uz Latvijas lielākajām pilsētām.

Kā informēja "Radio 101" zīmola vadītājs Ilgvars Rukers, tūrē gaidāms gaismas un skaņu šovs, "Tuborg" meiteņu priekšnesumi un pasākumam veidotas videoprojekcijas.

Dīdžeju tūri, kuras sauklis ir "Norau' jumtu", būs iespējams baudīt klātienē jau 8. aprīlī Valmierā, "Multiklubā". Savukārt 9. aprīlī "Radio 101" dīdžeji viesosies Cēsīs, "Fonoklubā". Pēc nedēļas, 15. un 16. aprīlī, tūre attiecīgi norisināsies Liepājā, "Fontaine Palace", un Rīgā, LMA studentu klubā.

29. aprīlī visi ventspilnieki aicināti doties uz savas pilsētas Tautas namu, bet 30. aprīlī dīdžeji būs "Jelgavas baltajos kreklos". Tūres noslēgums notiks 6. maijā Rīgā, klubā "Pulkvedim neviens neraksta".

"Tūres sauklis ir "Norau' jumtu", taču īstenībā mērķis jau nav kaut ko salauzt. Tieši pretēji. Jumtu noraut var arī ar atmosfēru, kas noteikti būs, mēs par to parūpēsimies, jo šī ir mūsu iespēja tikties ar savu klausītāju aci pret aci, un tusiņa režīmā sen ir gribējies satikt arī tos, kuri dzīvo un izklaidējas ārpus Rīgas," paskaidro Reiters.

Biļešu iegāde tiek plānota katrā tūres punktā atsevišķi, taču ieejas maksa nebūs lielāka, kā attiecīgajā klubā ierasts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu