Fotoreportāža: «Enhet» prezentē albumu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Anete Rūķe

Nedēļas nogalē «Fonoklubā» viena no Baltijas vecākajām metalcore apvienībām – Cēsu «Enhet» atzīmēja 12 gadu jubileju, kā arī prezentēja jauno albumu «Keep It Clear». Bez jubilāriem sanākušo kuplo klausītāju pulku vakara gaitā izklaidēja arī Cēsu apvienība «Spit It Out», viesi no Somijas «Khroma» un dīdžejs Artis Dvarionas.

«Enhet» pārstāvis Jānis Sildniks atzina: «Pasākums pilnīgi noteikti bija izdevies – bija patiess prieks redzēt tik plašu atbalstītāju pulku, kuri koncerta laikā bija pilnībā piepildījuši klubu. Savā jubilejā izpildījām dziesmas gan no jaunā, gan vecā albuma, sniedzot īpaši garu uzstāšanos, taču ar to bija par maz, lai nokausētu enerģiskos klausītājus. Iegūtas ļoti patīkamas emocijas un spēcīgs stimuls strādāt un attīstīties vēl 12 gadus kā minimums.»

Atgādinām: grupa «Enhet» dibināta 2001. gadā un kopš tā laika izdevusi divus albumus, kā arī nospēlējusi vairāk nekā 350 koncertus, tai skaitā dodoties vairākās Eiropas koncertturnejās, uzstājoties 11 valstīs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu