Trenējies un tievē bez maksas! Piesakies «Vingruma maratonā»! (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix, TVNET

Lai atgūtu dzīvesprieku un veselīgu fizisko formu, sporta un atpūtas centrs VINGRUMA KLUBS kopā ar portālu TVNET Sievietēm aicina piedalīties «VINGRUMA MARATONĀ»! 3 mēnešus 3 reizes nedēļā trenējies trenera uzraudzībā un dalies savā pieredzē ar citiem! Maksā tikai tad, ja treniņu izlaid!

«VINGRUMA KLUBS» meklē savus varoņus - ar veselīgu attieksmi pret dzīvi!

Ziemā lielākajai daļai cilvēku dzīvesveids ir bijis salīdzinoši mazkustīgs, ķermenis ir atradinājies no fiziskām slodzēm, bet saules un siltuma trūkums kavējis uzņemt jaunas enerģijas devas un būt labā garastāvoklī. Lai gan no jauna sasnigušās kupenas par to neliecina, tomēr arī vasara un pludmales sezona nav aiz kalniem!

Lai atgūtu dzīvesprieku un veselīgu fizisko formu, sporta un atpūtas centrs VINGRUMA KLUBS kopā ar portālu TVNET aicina piedalīties VINGRUMA MARATONĀ! 3 mēnešus 3 reizes nedēļā trenējies trenera uzraudzībā un dalies savā pieredzē ar citiem! Maksā tikai tad, ja treniņu izlaid!

Treniņu programmā:

  • Mugurkaula un dziļo muskuļu treniņš

  • Sirds un asinsvadu nostiprināšana

  • Svara regulēšana ar pareizām fiziskām slodzēm

  • Kopējās labsajūtas uzlabošana

Tu apņemies:

  • Sākot ar 11.aprīli, 3 mēnešu garumā apmeklēt treniņus 3 reizes nedēļā

  • Klausīt treneru norādījumiem

  • Dalīties ar savu pieredzi TVNET dienasgrāmatā un sociālajos tīklos

Ja esat apņēmības pilni uzlabot savu veselību, tikt vaļā no liekā svara, būt stipri, izturīgi un vingri, aizpildiet anketu un sūtiet to uz info@vingrumaklubs.lv!

Tiks izvēlēti 5 mērķtiecīgākie VINGRUMA VAROŅI, kuri 3 mēnešu garumā sāks jaunu, veselīgu dzīves veidu un kuru panākumiem un likstām varēs sekot līdzi ikviens interesents.

Pieteikumus gaidīsim līdz 8. aprīlim.

«VINGRUMA KLUBS»

Panākumi, dzīvesprieks, darbaspējas, labs noskaņojums, salds miegs, mundrums, veiksme – veselība ir pamatā it visam! Tieši tādēļ savas durvis vaļā ir vēris «VINGRUMA KLUBS». «VINGRUMA KLUBS» ir pavisam jauns un mūsdienīgs sporta un atpūtas komplekss Rīgas centrā, kurš piedāvā ne tikai uzlabot un uzturēt savu fizisko formu, bet arī sniedz daudz vērtīgas informācijas par veselīgu dzīves veidu, lai kopā to veidotu par neatņemamu dzīves sastāvdaļu.

Elijas iela 17, Rīga, LV-1050, tel.: +371 66119111 mob. tel.: +371 22003383

www.vingrumaklubs.lv

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu