Kino «Citadele» demonstrēs «Prāta vētras» koncertfilmu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nākamnedēļ trīs dienas kinoteātra «Citadele» repertuārā tiks iekļauta grupas «Prāta vētra» koncertfilma «Vēl viena klusā daba», informē grupas preses pārstāve Guna Zučika.

Pagājušās vasaras «Prāta vētras» koncerttūres «Vēl viena klusā daba» noslēguma koncerts 17.augustā Rīgā, «Skonto» stadionā, DVD un Blu-Ray formātos tirdzniecībā nonāks 15.aprīlī. Līdz nonākšanai tirdzniecībā koncertfilma no 12.aprīļa līdz 14.aprīlim tiks iekļauta kinoteātra «Citadele» repertuārā.

Ierobežots skaits biļešu būs pieejams arī uz koncertfilmas pirmizrādi.

Foto: publicitātes

Kā minēja Zučika, šomēnes «Prāta vētra» realizēs unikālu projektu, vienlaikus 100 Latvijas pilsētās un novados demonstrējot koncertfilmas «Vēl viena klusā daba» bezmaksas seansu. Šis pasākums notiks 19.aprīlī, un norises vietu sarakstu un ielūgumus uz seansiem var atrast «www.ekase.lv» sadaļā «Biļetes».

www.ekase.lv

Koncertfilmas «Vēl viena klusā daba» režisors ir grupas dalībnieks Kaspars Roga, operators inscenētājs - Gints Fārenhorsts, montāžas režija - Juris Matuzelis, skaņu režija - Tālis Timrots, gaismu režija - Normunds Bļasāns. Koncerts ierakstīts HD kvalitātē ar 14 kamerām un «helicam» kameru no «RA Moodwork».

Jau ziņots, ka 2012.gada maijā grupa laida klajā savu jauno dziesmu albumu «Vēl viena klusā daba». Albuma izdošanai sekoja koncerttūre ar septiņiem koncertiem, kas pulcēja 89 500 skatītāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu