Berluskoni bijuši 13 dzimumakti ar 17 gadus vecu pusaudzi (32)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Itālijas premjerministram Silvio Berluskoni pērn bijuši 13 dzimumakti ar pusaudzi, kurai tolaik bija 17 gadu, vēsta Itālijas plašsaziņas līdzekļi, atsaucoties uz prokuroru teikto.

Izmeklēšanā pret triju Berluskoni sabiedroto vadītu prostitūcijas tīklu konstatēts, ka tajā bija iesaistītas 33 sievietes, tai skaitā minētā pusaudze Karima el Mahruga ar iesauku "Siržu lauzēja Rūbija". Izmeklētāji arī aprakstīja orģijas, kurās šīs sievietes intīmi pieskārās Berluskoni vai viņš intīmi pieskārās viņām.

6.aprīlī sāksies atsevišķa prāva pret 74 gadus veco Berluskoni saistībā ar apsūdzībām, ka viņš maksājis par seksu ar nepilngadīgo Mahrugu un pēc tam izmantojis savu amatu, lai mēģinātu noslēpt šo noziegumu.

Seksuālas attiecības noliedz abi

Berluskoni un Mahruga noliedz, ka starp viņiem bijis sekss, un Berluskoni ir noliedzis visas apsūdzības.

Otrdien paziņotie izmeklēšanas rezultāti liecina, ka ballītēs Berluskoni villā tikušas lietotas maskas, noticis striptīzs un erotiskas dejas, un premjers izvēlējies vienu vai vairākas sievietes uz nakti intīmām attiecībām.

Berluskoni sabiedrotie, pret kuriem veikta šī izmeklēšana, ir slavenību aģente Lele Mora, televīzijas raidījumu vadītājs Emilio Fede un bijusī šovu meiča Nikole Mineti, kura tagad ir Berluskoni partijas "Brīvības tauta" politiķe Milānā.

Meklē jaunas sievietes, kas gribētu nodarboties ar prostitūciju

Fede pirmoreiz ievērojis Mahrugu skaistumkonkursā Sicīlijā 2009.gadā, kad viņai bija 16 gadu. Saskaņā ar izmeklēšanas dokumentiem Fede un Mora izraudzījušies jaunas sievietes, kas piekritušas nodarboties ar prostitūciju, savukārt Mineti saskaņojis transportu un samaksu.

Prokurori ir oficiāli pieprasījuši Moras, Fedes un Mineti tiesāšanu.

Komentāri (32)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu