«Lekrings» florbolisti izcīna uzvaru arī otrajā LČ finālspēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.floorball.lv

Cēsu vienība «Lekrings» Latvijas florbola čempionāta otrajā finālspēlē pirmdien ar rezultātu 10:6 (4:2, 4:1, 2:3) pieveica pagājušās sezonas valsts spēcīgāko komandu «Lielvārde».

Mača pirmā trešdaļa aizritēja līdzīgā cīņā, tomēr to ar divu vārtu pārsvaru savā labā noslēdza Cēsu kluba spēlētāji. Otrajā trešdaļā mājinieki ievērojami palielināja pārsvaru, bet izšķirošajās 20 minūtēs prata uzvaru noturēt un izcīnīt otro panākumu sērijā.

Līdz ar to rezultāts sērijā kļuvis 2-0 par labu «Lekrings» komandai.

Abu komandu pirmajā mačā «Lekrings» izcīnīja minimālu uzvaru ar 2:1.

Sērija risināsies līdz vienas komandas četrām uzvarām. Visi atlikušie sērijas mači jau tradicionāli tiks aizvadīti Valmierā.

Regulārajā čempionātā uzvaru izcīnīja «Lielvārde», bet «Lekrings» ieņēma trešo vietu, atpaliekot arī no RTU/«Inspecta» komandas.

Ceturtdaļfinālā abi klubi tika pie pārliecinošiem panākumiem - Lielvārdes vienība ar 3-0 pieveica Liepājas «Kuršus», bet «Lekrings» trijos mačos pārspēja «Bauskas» komandu.

Savukārt pusfināla sērijās «Lielvārde» pagājušā gada fināla atkārtojumā ar 3-0 pārspēja valsts vicečempionus «Ķekavu», bet «Lekrings» aizpērnā gada fināla atkārtojumā ar 3-1 uzvarēja RTU/«Inspecta».

Cēsu klubs jau nodrošinājis dalību šīgada «EuroFloorball» turnīrā, kas risināsies rudenī.

«Lielvārde» pērn Latvijas čempionātā triumfēja pirmoreiz vēsturē, bet «Lekrings» Latvijas meistarsacīkstēs uzvarēja pirmajās trijās sezonās, kā arī 2008./2009.gada sezonā.

Latvijas čempionātā šosezon, kas kopš tā izveidošanas ir divdesmitais, startēja 12 komandas. Vienības vispirms aizvadīja divu apļu regulāro turnīru. Astoņas labākās komandas ieguva iespēju turpināt čempionātu izslēgšanas spēlēs. Ceturtdaļfināla un pusfināla sērijas notika līdz kādas komandas trim uzvarām, bet finālsērija turpināsies līdz kādas komandas četrām uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu