Rīgā grandioza ballīte ar elektroniskās deju mūzikas grandiem (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto no El Divino arhīva

Līdz šim nebijis un grandiozs notikums norisināsies klubā «El Divino», kur uz vienas skatuves uzstāsies trīs elektroniskās deju mūzikas grandi. Daži ieradušies uz šo pasākumu tieši no Amerikas, bet citi skatuves mākslinieki speciāli apvienojušies, lai muzicētu uz vienas skatuves. Mūzikas eksperti jau lēš, ka šis ir gadsimta skaļākais pasākums Latvijā.

Lūk, arī iepazīstinām jūs ar deju mūzikas grandiem, kas sola sarīkot vēl nebijušu burziņu Rīgas klubā «El Divino».

Foto: Foto no El Divino arhīva

1967.gadā Parīzē piedzima puisis Dēvids Vegetta, auga un kļuva par šovbiznesa haizivi, jo 80. un 90. gados Dēvids spēlēja klubos ballītes, izkopa savu mūzikas stilu līdz pilnībai un kļuva par izcilu dīdžeju un mūzikas producentu. Strādā kopā ar daudziem pasaulē slaveniem un atzītiem mūziķiem un dziedātājiem.

Foto: Foto no El Divino arhīva

Svīdiš Maus Mafija ir zviedru elektroniskās mūzikas grupa – projekts, kuras sastāvā darbojas Aksvels, Sīvs Andželo un Sebasjans Ingrosso. Grupa beigusi savu darbību pagājušā gada vasaras izskaņā, bet speciāli 1. aprīļa ballītei par godu viņi atgriežas uz skatuves, lai satiktos Rīgā.

Foto: Foto no El Divino arhīva

Fedja le Gramms ir pavisam jauns puisis, bet jau apbružājies deju mūzikas virtuvē, kā nekā dzimis 1977.gadā Nīderlandē. Slavens ar saviem deju miksiem un premiksiem, strādājot kopā ar Madonnu, Coldplay un citiem.

Mazliet vairāk par David Guetta, īstajā vārdā Dveriie Pierre Goustaph Guetta, dzimis Parīzē 1967. gadā. Mēs viņu pazīstam kā mūzikas producentu, dīdžeju un populāru deju hitu autoru. Astoņdesmitajos un deviņdesmitajos gados spēlējis klubos kā dīdžejs un vēlāk bijis par līdzdibinātāju mūzikas ierakstu kompānijai Gum Productions. Sadarbojies ar tādiem zināmiem māksliniekiem kā Chris Willis, Akon, Afrojack, Flo Rida, Kelly Rowland, Sia, Nicki Minaj, The Black Eyed Peas, Snoop Dogg, Taio Cruz, Ludacris, Usher, Jennifer Hudson, Ne-Yo, NERVO, LMFAO, Nicky Romero, Rihanna, Taped Rai, Estelle, Avicii un citiem. Ir precējies, un viņam ir divi bērni. 2011.gadā «DJ Mag Top 100 DJs» rīkotajā aptaujā viņš ieguva godpilno pirmo vietu.

Swedish House Mafia ir zviedru elektroniskās deju mūzikas grupa, kas sastāvēja no trīs dīdžejiem — Axwell ,Steve Angello un Sebastian Ingrosso. Grupa tika dibināta 2008. gadā. 2012. gada 24. jūnijā grupa informēja, ka pēc 2012. gada vasaras beigs darbību.

Fedde le Grand ir 1977. gadā Nīderlandē dzimis puisis, kas kļuvis par hause mūzikas dīdžeju un producentu. Strādājis kopā ar Madonu, Coldplay un citiem.

Ballīte Rīgā norisinās 1. aprīlī. April, april!

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu