Kultūras ministrija finansēs seriālu «UgunsGrēks» (28)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Kultūras ministrija nolēmusi pārdalīt šā gada kino budžetu un atvēlēt visu budžetu (ap 350 000 latu) seriāla «UgunsGrēks» veidošanai.

Savu lēmumu valsts iestāde pamato ar seriāla milzīgo nozīmi Latvijas pusmūža sieviešu vidū, tāpēc piektdien vadības sanāksmē tika nolemts – nepilna trešdaļa no visa finansējuma kino nozarei tiks iedalīta seriālam.

«UgunsGrēka» komanda paudusi pateicību par ministrijas labvēlību, solot uzlabot kā seriāla kvalitāti, tā arī piesaistīt tam vēl pazīstamākus aktierus.

Režisori devuši mājienu, ka pašlaik norisinās sarunas ar aktiera Rona Mosa pārstāvjiem, kurš, kā zināms, tēlojis Ridžu Foresteru savulaik Latvijā populārajā seriālā «Hameleonu rotaļas». Iecerēts, ka Moss atveidos Leona brāli Rodrigo, kurš no ģimenes nošķirts uzreiz pēc dzimšanas un uzaudzis ASV, bet vēlme izpētīt savas ģimenes ciltskoku atvedusi viņu uz Latviju.

Bez tam seriāla komanda sadarbībā ar pazīstamo režisoru un mūziķi Artūru Duboku raksta scenāriju asa sižeta pilnmetrāžas filmai «UgunsSpēks». Tās uzņemšanai veidotājiem no Kultūras ministrijas būs nepieciešami vēl 3 miljoni latu.

* Šī ir 1.aprīļa ziņa.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu