Domburs atgriežas LTV! (78)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Jau no 2.maija ik ceturtdienu uzreiz pēc «Panorāmas» būs skatāms ievērojamā TV žurnālista Jāņa Dombura jaunais raidījums. Tas ir priecīgs pārsteigums ikvienam LTV skatītājam!

«Tas būs kaut kas jauns un Latvijas TV nebijis,» par raidījumu aizrautīgi stāsta Domburs. «Esmu mainījis koncepciju, šis būs 100% izklaides raidījums.» Sākumā nevēloties atklāt detaļas, Domburs tomēr ieskicē gaidāmo.

«Lieta tāda, ka, pirmkārt, vēl joprojām esmu vislabākais, to tā saku un tā arī domāju. Esmu kādu laiku distancējies no politikas, daudz bagātinājies, šis tas redzēts pa TV. Īpaši manu uzmanību saistīja raidījums «Ekstrasensu cīņas», esmu pārsteigts par to, cik mūsu apziņas otra puse ir maz izzināta.

Lieta tāda, ka, veidojot raidījumu «Kas jauns Latvijā», formāta ierobežojums bija ļoti stingrs, daudz kas palika aiz kadra, tēlaini es to sauktu par melnajām ēnām. Redziet, politiķi bieži nav tie godīgākie cilvēki, dažādas shēmošanas bieži piesaista tumšo spēku klātbūtni. Pat raidījuma ieraksta laikā esmu saskāries ar tādiem fenomeniem, ka piepeši neizskaidrojamu iemeslu dēļ apgāžas prožektoru statīvs, atskan savādas skaņas. Aiz kadra palikušas arī daudzas sarunas par paranormālām tēmām.

Foto: TVNET

Tieši tādēļ arī raidījuma jaunais nosaukums - «Spoku mednieki». Mēs apmeklēsim daudzu politiķu un sabiedrībā zināmu cilvēku dzīvesvietas un tās attīrīsim!»

Viens no pirmajiem, pie kā Domburs viesošoties, ir sabiedrībā labi pazīstamais spoku mednieks Arnis Ozols, kurš pēdējā laikā izjūtot patiesi stindzinošas bailes no spokiem. Notiekot neizdibināmas lietas.

Raidījums nenodarbošoties ar eksorcismu vai tamlīdzīgām vecmodībām. Esot iepirkts mūsdienu tehnoloģijām atbilstošs militārs ekipējums.

Tātad uz tikšanos maija ceturtdienās LTV ēterā!

* Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa. Tās saturs ir izdomāts.

Komentāri (78)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu