Izrāde "Brīvības 36" atgriezusies no festivāla "Zelta Maska"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dailes teātra izrādes „Brīvības 36” radošā komanda atgriezusies no Maskavas, kur Krievijas skatuves mākslu festivāla „Zelta Maska” ārpuskonkursa programmas „Maska Plus” ietvaros 10. martā Mossoveta teātrī uz skatuves „Zem jumta” spēlēja divas „Brīvības 36” izrādes.

Abās izrādēs zāle, kuras ietilpība ir aptuveni 100 skatītāju vietas, bija piepildīta, un publika izrādi uzņēma ļoti atsaucīgi. Pirmo izrādi noskatījās festivāla „Zelta Maska” prezidents Georgijs Taratorkins, bet otrajā klāt bija festivāla starptautisko projektu vadītāja Tamāra Arapova. Pēc pirmās izrādes notika diskusija ar izrādes veidotājiem – režisori Lauru Grozu un Dailes teātra jaunajiem aktieriem Artūru Dīci, Daini Grūbi un Kristapu Rasimu, kurā skatītāji izrādīja aktīvu interesi, uzdodot jautājumus un iesaistoties sarunās.

Festivāls sadarbībā ar Latvijas vēstniecību Maskavā rīkoja arī pieņemšanu ar festivāla un vēstniecības pārstāvju dalību.

Izrādes „Brīvības 36” viesošanās Maskavā tika plaši atspoguļota arī plašsaziņas līdzekļos.

Dailes teātra mārketinga un komunikācijas direktore Indra Rubene atzīmē: „Dailes teātris ar festivālu „Zelta Maska” sadarbojas jau ilgstoši, regulāri savās telpās uzņemot festivāla izrādes. Tāpēc ir liels gandarījums, ka šogad mums pirmoreiz bija iespēja parādīt festivālā kādu no mūsu iestudējumiem, vienlaikus vēlreiz pārliecinoties par festivāla augsto māksliniecisko un organizatorisko līmeni.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu