Pauls: tauta skries uz Puzikovu, jo pa TV viņu redzējuši (136)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau tagad Latvijas laukos ir gaužām maz cilvēku, kas apmeklētu koncertus, turklāt liela daļa no palikušajiem ir tik ļoti deģenerējušies, ka apmeklē vien zemas kvalitātes pasākumus. Šādu viedokli intervijā laikrakstam "NRA" paudis komponists un bijušais politiķis Raimonds Pauls.

Intervijā laikrakstam "Neatkarīgā" komponists piekrīt, ka jau tagad nav cilvēku, kas novērtētu pašmāju mūziku, jo no valsts emigrē tūkstošiem cilvēku.

"Viņu nav jau tagad. Latvijas laukos tika atcelti daudzi Busuļa, Mielava koncerti.

Lauki daudzviet deģenerējušies, viņiem Busulis par sarežģītu.

Toties aizskries uz Puzikovu, jo pa televizoru viņu redzējuši. Nu, Reiniks vēl varbūt pavilks..." intervijā saka Raimonds Pauls.

"Nu netiks nekur pasaulē ne tas Puzikovs, ne tas Kažiņš, visi viņi ir forši zēni, un lai viņi dzied mūsu provincē," piebilst Pauls.

Pauls kritiski izsakās arī par televīzijas talantu un dziedāšanas šoviem, uzsvērdams, ka šovu dēļ muzikālie kritēriji strauji pazeminājušies.

"Mēs paši, bieži vien juzdamies neērti, sakām: cik jūs labi dziedat, cik jums izjusts priekšnesums utt. Bet neviens neatļaujas pateikt: zināt, labāk tomēr nedziediet," uzskata Pauls. "Pāris reizes Busulis vienā šovā kaut ko mēģināja pateikt, divniekus likdams, bet viņam ātri aizvēra muti."

Pilnu interviju ar komponistu lasiet portālā NRA.lv.

Komentāri (136)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu