Latvijas Radio 2 dzimšanas dienu svinēs "Arēnā Rīga"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Latvijas Radio 2 dzimšanas dienas svinību koncerti kļuvuši par jauku tradīciju un satikšanās vietu radio klausītājiem un latviešu mūzikas mīļotājiem. Savu 16.dzimšanas dienu Latvijas Radio 2 šogad svinēs 30.aprīlī no plkst. 19 Arēnā "Rīga", informē Ilze Zvaigzne, Latvijas Radio preses sekretāre.

Dzimšanas dienas koncertam un ballei šoreiz dota devīze - "Kad man vairs nebūs sešpadsmit", bet izvēlētais datums, kas ir arī Lielās Talkas diena, sniegs visiem talciniekiem iespēju gan pastrādāt, gan vakara pusē no sirds izpriecāties pasākumā.

Latvijas Radio 2 jubilejas koncerta pirmajā daļā ar pagājušā gada populārākajām un klausītāju iemīļotākajām dziesmām uz skatuves kāps teju 20 dažādas grupas un solisti - "Apvedceļš", "Tērvete", Olga, "Sestā jūdze", Evija Sloka un "Klaidonis", Nikolajs Puzikovs, "Baltie lāči", Ivo Fomins, Liene Šomase, "Musiqq", "Turaidas roze", Kaspars Antess un citi izpildītāji.

Koncerta otrajā daļā savukārt skanēs Raimonda Paula dziesmu cikls no teātra izrādes "Vella būšana", kas būs Latvijas Radio 2 dāvana Maestro jubilejas gadā. Visiem zināmās melodijas izskanēs ne tikai jaunos Kristapa Krievkalna aranžējumos, bet arī Latvijas jauno mūziķu sniegumā. Uz skatuves satiksies Miks un Paula Dukuri, Atis Ieviņš, Ginta Krievkalna, Dainis Skutelis, Ieva Sutugova, Roberts Pētersons, Agnese Rakovska, "Dzeguzīte", dejotāji horeogrāfa Alberta Kivlenieka vadībā un Kristapa Krievkalna instrumentālā grupa.

Jubilejas pasākuma trešā daļa būs balle visām gaumēm ar rokmūzikas leģendu "Pērkons", joprojām nepārspēto "Ornamentu", kantri muzikantiem "Klaidoni" un DJ Aivi. Savukārt tos, kuri vēlēsies izdziedāties līdz balss aizsmakumam, gaidīs dziesmu draugu klubiņš Arvīda Platpera vadībā!

Biļetes uz Latvijas Radio 2 dzimšanas dienas svinībām nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv. Talcinieku grupas var iegādāties biļetes ar atlaidēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu