Lūriņa filmējas "Ugunsgrēka" konkurentu seriālā (60)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Marta beigās LTV1 skatītājiem piedāvās mūsu pašmājas seriālu "Būt mīlētai", kur vienā lomā redzēsim Nacionālā teātra aktrisi Ditu Lūriņu.

Kā stāsta LTV1 pašreklāmas redaktore Ieva Ancena, šis

seriāls ir divu gadu darba rezultāts un to uzņēmis nu jau starptautiski atzīts režisors.

"Seriāla „Būt mīlētai” autors un režisors ir starptautiski atzītais režisors Māris Martinsons, kura vārds jau sabiedrībai pazīstams no kinolentēm „Amaya” un „Nevajadzīgie ļaudis”."

Priecīga atgriezties kameras priekšā

Seriālā "Būt mīlētai" vienu lomu spēlēs latviešu iemīļotā aktrise Dita Lūriņa, kura pirms neilga laika beidza darbību pašlaik populārākajā seriālā "Ugunsgrēks", ko pārraida TV3. Toreiz Ditas atveidotās Martas gaitas seriāla scenārijā aprāvās negaidīti un traģiski - viņa aizgāja bojā, stāvot pie altāra. "Grūti būs aprast ar domu, ka jāpārtrauc filmēšanās nu jau man arī tik ļoti iemīļotā seriālā," toreiz aizejot sacīja Dita Lūriņa.

Dita Lūriņa seriāla varones Martas lomā un Leons (Ģirts Ķesteris)
Dita Lūriņa seriāla varones Martas lomā un Leons (Ģirts Ķesteris) Foto: TV3

Šobrīd Dita jau paspējusi nofilmēties vairākās seriāla sērijās. "Protams, es priecājos, ka man tiek dota iespēja piedalīties šajā darbā, jo Latvijā seriālu kultūra vēl nav attīstījusies, šajā ziņā mēs esam pašā sākumā. Nereti aktierim ir jāgaida pat gadu desmiti līdz nākamajai filmēšanās reizei. Man tā ir iespēja strādāt ar kameru, savā profesijā gūt vērtīgu pieredzi," par filmēšanos jaunajā LTV1 seriālā izdevumā "Kas Jauns" stāsta aktrise.

Galvenā loma tomēr tiek citai

Tomēr seriālā "Būt mīlētai" galvenā loma šoreiz tikusi aktrisei Zanei Jančevskai, par ko Lūriņa neskumst. "Šajā seriālā es nebūšu Marta divi. Vizuāli arī netiks izmantoti nekādi ārieni pārveidojoši līdzekļi - šoreiz spēlēšu bez parūkas. Katrā ziņā seriāla veidotāji no manis kā aktrises gaida iniciatīvu tēla attīstībā un virzienā, kādā tas varētu iet, - tad jau redzēsim," par savu lomu "Kas Jauns" stāsta Dita Lūriņa.

Bez Jančevskas un Lūriņas seriālā filmēsies arī aktrises Agnese Zeltiņa, Zane Vaļicka un šarmantais aktieris Mārtiņš Vilsons.

Sižetiskā līnija vēl tiek rūpīgi glabāta noslēpumā, tik vien zināms, ka seriāla darbosies tādi personāži kā daktere Ieva, viņas draudzene Santa, medmāsa Zane un baņķieris Jaundālderis.

Komentāri (60)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu