Divu jaunāko «Jackass» filmu televīzijas pirmizrādes (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dokumentālās filmas Jackass 3D, ko veidojis Džonijs Noksvils ar komandu, dīvaiņi noraus jumtu un pārsteigs ikvienu TV6 skatītāju. Pārgalvīgie puiši gatavi parādīt jaunus, bīstamus un savdabīgus trikus, jokus, nepārspējamus eksperimentus un ērmīgus izaicinājumus.

Jackass 3D filma ir saņēmusi pozitīvas atsauksmes no kritiķiem un arī starptautiski atzītas filmu apskatu mājas lapas Rotten Tomatoes lietotājiem un skatītājiem. Rotten Tomatoes lapā kino kritiķi, mājas lapas autoru komanda un arī skatītāji publicē filmu apskatus, topus un kino pasaules jaunumus.

Filmas Jackass 3D veiksmi apliecina arī kopumā nopelnītie 170 321 410 dolāri

Ziemeļamerikā un pasaulē.

Filma Jackass 3D sākas ar visu personāžu iepazīstināšanu, komandas dalībnieki saģērbti katrs savas varavīksnes krāsas drēbēs. Kā ierasts, filmas varoņi tiek fiziski iespaidoti, viņi veic pārgalvīgus un bīstamus trikus, kas bieži vien pārsniedz visas pieklājības normas, tāpēc filmu nav ieteicams skatīties cilvēkiem ar vājiem nerviem. Filmas varoņi cīnīsies ar bulli, lēks ar gumiju, tajā laikā sēžot tualetē, brauks ar ūdens motociklu pa baseinu, mētās bišu stropu un darīs vēl citas trakas un pārgalvīgas lietas.

Vērojiet televīzijas pirmizrādi dokumentālajai filmai Jackass 3D jau 4.aprīlī 22:00.

Pateicoties Phantom ātrgaitas kamerai ar 3D aprīkojumu, filmai Jackass 3D iegūts palēnināts temps, kas rada 1000 kadrus sekundē. Operators Lans Bangs pāreju no televīzijas uz kino ekrānu skaidro: «Tas bija kas pilnīgi traks! 3D formātā viss izskatās tik spilgts kā krāsainas konfektes. Tas ir apbrīnojami, skatīties uz paša paveikto darbu kā uz citu pasauli.»

Ieskaties dalībnieku dzīvē!

Jackass puišiem pārspīlējumu un pārgalvības nevar būt par daudz! Viss turpināsies arī nākamajā televīzijas pirmizrādē Jackass 3.5 jau 11.aprīļa vakarā. Kā skaidro filmas veidotāji, tika uzņemts tik daudz materiāla, ka sanāca veselas divas filmas. Arī otrajā Jackass filmā tiks izpildīti bīstami triki, dalībnieki ļausies pilnīgām muļķībām un pat stulbībām un veiks nekad iepriekš neredzētas nejēdzības. Tiek solīta Stīva sadursme ar nīgru bruņurupuci, varēs sastapt Krisu Pontiusu un viņa nepārspējamo dzeni, kā arī gaidāms

elektriskais limbo, ko izpildīs viss puišu bars.

TV6 skatītājus gaida interesants ieskats Jackass dalībnieku dzīvē un Jackass aizkulisēs.

Skatieties dokumentālās filmas Jackass 3.5 pirmizrādi 11.aprīlī 22:00!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu