Elīnai Doļģei pirmās Lieldienas ar mīļoto Oskaru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

TV3 raidījuma «Mūsdienu Latvijas garša» redaktore Elīna Doļģe (29) šogad svinēs Lieldienas kopā ar mīļoto vīrieti - Latvijas florbola izlases kapteini, kā arī «Mediju tilta» vecāko sabiedrisko attiecību konsultantu Oskaru Fīrmani (28).

Elīna Doļģe ar Oskaru Fīrmani iepazinās pirms vairāk nekā četriem gadiem, kad abi vēl studēja augstskolā. Taču romantiskas jūtas abu starpā sākās pērnā gada pavasarī, un jau vēlāk abi sākuši arī kopdzīvi.

Oskara pamatdarbs ir mediju aģentūrā «Mediju tilts», kur viņš darbojas sabiedrisko attiecību vecākā speciālista amatā, bet četras reizes nedēļā trenējas florbolā un arī spēlē, savukārt Elīna darbojas dažādos televīzijas projektos. Šobrīd noslēgusies raidījuma «Mūsdienu Latvijas garša» otrā sezona, Elīna jau kaldina plānus par nākamo projektu.

Elīna Doļģe ar savu mīļoto Oskaru Fīrmani "Aldara" alus svētkos. To organizēšanā piedalījās Oskars, bet Elīna demonstrēja TV projekta "Mūsdienu Latvijas garša" gardākās uzkodas
Elīna Doļģe ar savu mīļoto Oskaru Fīrmani "Aldara" alus svētkos. To organizēšanā piedalījās Oskars, bet Elīna demonstrēja TV projekta "Mūsdienu Latvijas garša" gardākās uzkodas Foto: Santa Sergejeva

Šajās Lieldienās arī Elīna ar savu mīļoto vīrieti Oskaru ieplānojuši svinības. «Noteikti tiks dekorēta māja un krāsotas olas. Šis laiks ir jāpavada ar ģimeni, ar saviem tuvākajiem,» piebilst Elīna.

Tiesa gan, uz dievnamu šajos svētkos Elīna nedodas, kā arī īpaši neaizraujas ar Lieldienu tradīciju ievērošanu. «Ar draugiem noteikti, neraugoties uz laika apstākļiem, aizbrauksim kādā pavasara piknikā, un noteikti piknika grozā būs arī krāsotas Lieldienu olas,» atklāj Elīna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu