Ko TV mums piedāvās Lieldienās? (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP /LETA

Apkopojām populārāko televīzijas kanālu Lieldienu brīvdienu piedāvājumu. Gaidāmas gan aizraujošas kino pirmizrādes, gan plaša un krāšņa programma bērniem.

TV3

29.03.

29.marta rītā pie televīzijas ekrāniem tiek aicināti pulcēties mazi un lieli skatītāji. Jau 10:40 no rīta ikvienu priecēs pirmizrāde piedzīvojumu filmai «Debesu akmens: neparastas draudzības stāsts». 12:50 varēsiet skatīties aizraujošo filmu ģimenei «Šarlotes tīkls», kuras sižets balstīts uz draudzību, uzticību un dotā vārda turēšanu. Turpinājumā 14:35 skatītājus uzjautrinās Leslijs Nīlsens komēdijā «Spiegot nav viegli». 16:10 tiek piedāvāta piedzīvojumu filma «Spaidervika hronikas».

"Šarlotes tīkls"
"Šarlotes tīkls" Foto: publicitātes

Jau vakarpusē skatītājiem tiks dāvināta televīzijas pirmizrāde filmai «Vecie čomi» ar Robinu Viljamsu un Džonu Travoltu galvenajās lomās. Pirmizrāde 29.martā 21:00. Tie, kam vakarā nenāks miegs, varēs izdzīvot kautrīgā Edija centienus aplidot ārkārtīgi seksīgo un skaisto Lilu filmā «Mana murgu meitene» plkst. 22:50.

«Vecie čomi»
«Vecie čomi» Foto: publicitātes

31.03.

Arī Pirmajās Lieldienās tiek piedāvāts turpināt atpūtu ar lieliskām filmām - 17:10 papagaiļa «Paulija piedzīvojumi». Nedaudz vēlāk, 19:35 pirmo reizi pie televīzijas skatītājiem nonāks divas Oskara balvas ieguvusī animācijas filma «Augšup». Vakara noslēgumā 21:30 no smiekliem līdz asarām aizvedīs komēdija «Mārlijs un es» ar Dženiferu Anistoni un Ouenu Vilsonu galvenajās lomās. Jauns reportieru pāris Džons un Dženija pārceļas uz dzīvi Floridā, iegādājas māju un labradora šķirnes kucēnu vārdā Mārlijs. Nevaldāmais suns drīz vien kļūst par lielāko noteicēju viņu dzīvē. 31.marta vakarā skatītājus priecēs krāšņais muzikālais šovs «Koru kari 3». Šajā reizē iecerēts atgriešanās koncerts, kurā visiem izbalsotajiem koriem tiks dota otra iespēja iekļūt atpakaļ muzikālajā sacensībā.

01.04.

Jautrās un atraktīvās filmas «Mazais Stjuarts 3: dabas aicinājums» pirmizrāde 9:10. Nākamā no televīzijas pirmizrādēm būs «Haizivēna un Laviņas piedzīvojumi», kurā galveno lomu atveido kulta filmas Krēsla varonis Džeikobs jeb aktieris Teilors Lautners. Filmu skaties 16:05. Vakarpusē, 20:15, skatītājus izklaidēs filmas «Nakts muzejā 2» pirmizrāde un naktssargs Lerijs Deilijs, kuru atveido aktieris Bens Stillers. Tiem, kam patīk asākas izjūtas, tiek piedāvāta komēdijas «Sadedzināt pēc izlasīšanas» pirmizrāde 22:30. Lomās Džordžs Klūnijs Brets Pits, Džons Malkovičs un citi.

«Sadedzināt pēc izlasīšanas»
«Sadedzināt pēc izlasīšanas» Foto: publicitātes

LTV 1

29.03.

29.martā pulksten 15.05 televīzijas skatītāji pirmoreiz varēs novērtēt režisores Līgas Gaisas talantīgo veikumu - dokumentālo filmu «Spēle ar beigām». Lasītāju apbrīnotā, noslēpumainā rakstnieka Paulu Koelju dzīves gaitas atklāsies dokumentālajā filmā «Paulu Koelju. Mana dzīve», kuru rādīs piektdien pulksten 18.30. Jaunus mūsdienu zinātnes atklājumus un emocionālus stāstus par vienu no svarīgākajiem cilvēka orgāniem - sirdi - uzzināsim dokumentālajās filmās «Sirdis un prāti», kuru demonstrēs pulksten 19.30. Pulksten 16.05 būs redzama skatītāju iecienītā režisora Jāņa Streiča filma «Likteņdzirnas».

«Paulu Koelju. Mana dzīve»
«Paulu Koelju. Mana dzīve» Foto: publicitātes

Pulksten 13.30 viens no pasaulē iemīļotākajiem tenoriem Andrea Bočelli sniegs svētku dāvanu Latvijas Televīzijas (LTV) skatītājiem - 2011. gadā ierakstīto koncertu Centrālparkā Ņujorkā. Vakarā pulksten 21.15 pirmo reizi piedāvās starptautisku Eiropas sabiedrisko televīziju sadarbības projektu «Labākā Eiropas opera 2012». Savukārt programmas turpinājumā pulksten 23.55 pašmāju mūzikas zvaigznes uzmirdzēs Birmingemas simfoniskā orķestra koncertā, kuru diriģēs pasaules labākajos opernamos un koncertzālēs ar ovācijām sveiktais latviešu diriģents Andris Nelsons, bet vijoļu partiju soliste būs izcilā Baiba Skride.

«Labākā Eiropas opera 2012»
«Labākā Eiropas opera 2012» Foto: publicitātes

30.03.

Sestdien pulksten 14.30 Lieldienu ieskaņā būs iespēja noskatīties dokumentālo filmu «Lūgšana krustā», kas atspoguļo latviešu bīskapa Boļeslava Sloskāna (1893-1981) dzīvesstāstu sarežģītajā laikmetā. Starptautiskajai Teātra dienai par godu raidījums «Teātris.zip» būs veltīts Margaretas Mičelas romāna «Vējiem līdzi» iestudējumam Liepājas teātrī. Slavenā romāna dramatizējumu Liepājas teātrī iestudējis režisors Oļģerts Kroders, bet raidījumā «Teātris.zip» pirms izrādes 1987. gada ieraksta demonstrējuma piedalīsies izrādes galveno lomu atveidotāji: Skārleta – Indra Briķe un Rets Batlers – Mārtiņš Vilsons. Izrāde skatāma plkst. 21:25.

31.03.

Jaunus mūsdienu zinātnes atklājumus un emocionālus stāstus par vienu no svarīgākajiem cilvēka orgāniem - sirdi - uzzināsim dokumentālajās filmā «Sirdspuksti» pulksten 12.35. Pulksten 18.50 romantiska komēdija «Dāvā man laimi!», savukārt pulksten 21.40 kino gardēžiem būs iespēja noskatīties viena no intriģējošākajiem franču mūsdienu režisoriem - Fransuā Ozona 2010. gada filmu «Sieva uz pilnu slodzi» ar izcilajiem aktieriem Katrīnu Denēvu un Žerāru Depardjē galvenajās lomās.

«Labākā Eiropas opera 2012»
«Labākā Eiropas opera 2012» Foto: publicitātes

LNT

29.03.

29.martā no paša rīta 7:20 lustīgā noskaņojumā ieradīsies disko mūziku mīlošais «Žilbinošais Barijs un Disko sliekas». Pēc tam 9:00 ikviena sirds atmaigs, satiekot neparasto pīli «Hildegardi». Nedaudz vēlāk 10:45 šarmantā aktrise Renē Zelvēgere atveidos rakstnieci Barbaru Novaku, kura satricina teju visu pilsētu ar savu jauno grāmatu «Nost ar mīlestību», kā nosaukta arī filma. Turpinājumā 12:55 Dženifera Lopesa atveidos līgavu Šarloti, kuru dažādos veidos mēģinās iebiedēt «Vīramāte vellamāte». Savos piektdienas vakara plānos noteikti var atzīmēt komēdiju «Dienesta romāns. Mūsdienas» - skatieties 21:05.

«Sieva uz pilnu slodzi»
«Sieva uz pilnu slodzi» Foto: publicitātes
«Vīramāte vellamāte»
«Vīramāte vellamāte» Foto: publicitātes

30.03.

30.martā 23:10 notiks buršanās jeb «Praktiskā maģija» ar Sandru Buloku un Nikolu Kidmenu galvenajās lomās. Stāsts ir par māsām Salliju un Džilianu, kuras vienmēr ir zinājušas, ka ir citādas. Pēc vecāku nāves meitenes audzināja vairāk nekā ekscentriskās tantes, kas abām mācīja praktisko maģiju.

31.03.

Pirmajās Lieldienās, 31.martā, 21:00 romantika virmos filmā «Mīlestības recepte». Tajā galveno lomu atveido Ketrīna Zeta–Džounsa, kura iejūtas izcilas šefpavāres Keitas Ārmstrongas tēlā. Tie, kam miegs nebūs prātā, 23:10 varēs vērot sacensības gara pilnu filmu «Matu laka» ar Džonu Travoltu galvenajā lomā.

01.04.

Visu jokotāju dienā 1.aprīlī 10:50 kanāls dāvina televīzijas pirmizrādi filmai «Sievietes», kurā galvenās lomas uzticētas Megai Raienai un Evai Mendesai. Filma stāsta par Mariju Haini, kurai ir viss, lai viņa būtu laimīga, – skaista māja, bagāts vīrs, jauka meitiņa un sapņu darbs apģērbu dizaina jomā. Viņas labākā draudzene Silvija ir populāra stila žurnāla galvenā redaktore. Taču, kad Marijas vīrs sāk dēku ar Kristalu Alenu, smaržu meiteni no 5.avēnijas parfimērijas veikala, pasaule šķiet sabrūkam. Marijas un Silvijas draudzība ir pārbaudījuma priekšā, kamēr viņu abu tuvākās draudzenes – topošā māmiņa Edija Kohena un rakstniece Aleksa Fišere - grib tikt skaidrībā, kas notiek ar viņu pašu attiecībām.

Dienesta romāns. Mūsdienas
Dienesta romāns. Mūsdienas Foto: publicitātes

LTV7

30.03.

Sestdien, 30.martā, pulksten 21.15 būs skatāms ekspedīcijas «1000 jūdzes Kambodžā» jaunās sezonas pirmais raidījums, kurā Egons Reiters un Kārlis Kazāks ar komandu veiks vairāk nekā 5000 kilometru garu maršrutu pa seno Dienvidaustrumāzijas karaļvalsti Kambodžu - zemi ar senu un noslēpumainu vēsturi, interesantu kultūru un eksotisku dabu. Iedvesmojošie stāsti turpināsies vēl deviņos sestdienu vakaros. Savukārt pulksten 21.45 sāks rādīt britu daudzsēriju drāmu «Zvērinātie», kas iepazīstinās ar divpadsmit personāžiem, kuru rokās ir notiesātā liktenis. Jaunie pienākumi līdz nepazīšanai mainīs arī zvērināto dzīves, kurās netrūkst sarežģījumu un problēmu. Lielbritānijas seriāls veidots pēc godalgotā Holivudā pazīstamā scenārista Pītera Morgana darba.

«Sievietes»
«Sievietes» Foto: publicitātes

31.03.

31.martā pulksten 11.15 īpaša dāvana skatītājiem - Lieldienu Svētās Mises un pāvesta vēstījuma «Urbi et Orbi» tiešraide no Svētā Pētera laukuma Vatikānā. Ikvienam Latvijas iedzīvotājam būs iespēja būt kopā Kristus Augšāmcelšanās svētkos un vērot Lieldienu Svēto Misi, kuru pirmo reizi svinēs jaunievēlētais pāvests Francisks.

Pulksten 19.30 sirsnīgi mirkļi gaidāmi jaunās latviešu dokumentālās filmas «Velomūzika» pirmizrādē. Mūziķis Kārlis Kazāks jaunajā projektā ar domubiedriem Kasparu Tobi, Juri Kroiči un Māri Bīmani velobraucienā apceļos Latviju, sarunāsies ar cilvēkiem un, protams, no sirds muzicēs, sajūtot dabu un cilvēcību.

«1000 jūdzes Kambodžā»
«1000 jūdzes Kambodžā» Foto: publicitātes

TV6

No 29.marta līdz 1.aprīlim ik vakaru 22:00 par lielisku un izdevušos atpūtu parūpēsies kritiķu slavētā animētā situāciju komēdija «Nepieskatītie» (Unsupervised), kuru veidojusi telesabiedrība FOX. Tā stāsta par diviem piecpadsmitgadniekiem, labākajiem draugiem Gariju un Džoelu. Viņi zina, kā pareizi jādzīvo un kā jārisina visas problēmas, ar kurām viņi saskaras. 1.aprīlī visas dienas garumā joki tiks plēsti uz nebēdu! Tāpēc Anekdošu šova aktieri īpaši noslīpējuši jokus un humora pasaulē jūtas kā zivis ūdenī. Solās būt jautri – joki, izjokošana un ļaušanās tikt izjokotam! Ar ierasto, brīžiem pat melno humoru pie skatītājiem ieradīsies arī Simpsonu ģimenīte. To, cik ļoti Simpsonu ģimenītei patīk citam citu paķircināt, varēs izbaudīt 1.aprīļa vakarā jau no 20:00 kanālā TV6!



Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu