Gints Cālītis - «Pavasaris ierodas ar meitenēm minikleitās!» (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupas «Zvaigžņu zagļi» solists un dziesmu autors Gints Cālītis jūt gaisā pavasara tuvošanos, jo meitenes sāk vilkt kleitiņas un mulsināt vīriešu kārtas pārstāvjus. Mūziķim pavasaris ir mīļš gadalaiks, jo tam seko vasara un siltums.

«Pavasaris man tāds mīļš gadalaiks. Pirmkārt jau tāpēc, ka sekos vasara, otrkārt - meitenes nomet liekās drēbes un parādās minikleitas, uzreiz ir kur acis piesiet. Pavasaris ierodas ar meitenēm minikleitās,» smejas Gints Cālītis.

Puisis priecājas, ka pavasarim līdzi nāk pozitīvisms, cilvēki nomet drūmās maskas, ko uzliek sejām drēgnajos ziemas mēnešos.

Foto: Publicitātes foto

Pavasaris mūziķim neveido korekcijas romantikas lauciņā, jebkurā gada mēnesī, nedēļā, dienā viņa dzīvē romantikas netrūkst, ir tikai jāpieliek izdoma un jāveltī brīvais laiks.

«Dzīvoju jau trešo gadu kopā ar savu mīļoto sievieti, man nevajag pavasari, lai atsvaidzinātu sajūtas, iemīlos viņā no jauna ik rītu, pēcpusdienu, vakaru un nakti,» atklāj dziedātājs.

Šobrīd Gints Cālītis strādā pie jaunā singla «Vējš PO», jaunā dziesma būs par popularitāti un tās ietekmi uz cilvēkiem.







Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu