Berezovski atrada ar cilpu kaklā un lauztu ribu (58)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Avoti Lielbritānijas varas iestādēs vēsta, ka krievu oligarhs Boriss Berezovskis tika atrasts guļam uz savas vannasistabas grīdas ar cilpu kaklā un virve bijusi pārtrūkusi, raksta «The Daily Telegraph».

Berezovskim ap kaklu bijusi virve, un tāda paša materiāla virves fragments karājies pie dušas stiprinājuma virs viņa galvas.

Izmeklētāji līdz šim secinājuši, ka Berezovskis pakāries pats un nekas neliecina, ka notikušais inscenēts.

«Sekcija tika veikta 25.martā. Rezultāti liecina, ka nāve iestājusies no pakāršanās. Patologanatoms neatrada nekādas liecības par notikušu cīņu vai kādas personas klātbūtni notikušajā, tomēr izmeklēšana vēl turpinās,» ziņo britu varas iestādes.

Atklāta lauzta riba

Savukārt kāds Berezovska ģimenes loceklis pastāstījis, ka līķa sekcijā tam atklāta arī lauzta riba, raksta «The Guardian». Tomēr uz Berezovska ķermeņa neesot atklāti nekādi zilumi vai ievainojumi. Par ribas lūzumu varas iestādes nekādu skaidrojumu pagaidām nesniedz.

Komentāri (58)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu