Liene Candy Lieldienas svinēs ar draudzenes ģimeni (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Dziedātāja Liene Candy pēdējos gadus Lieldienas svin savas labākās draudzenes Unas Ulmes ģimenes lokā. Ievērojot gan olu krāsošanas tradīcijas, gan apmeklējot dažādus tematiskos pasākumus.

«Lieldienās ceļamies agri, lai nokrāsotu olas. Krāsojam gan ar krāsām, kuras var iegādāties veikalos, gan ar sīpolu mizām, tinot olas dažādās lapiņās. Šogad ar lapiņām būs pagrūti - ārā vēl sniedziņš, žēl, ka ar to nevar krāsot,» smejas Liene Candy.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

«Uz Rozulas ciematu dodamies, lai dažādās stafetēs vairotu olu skaitu, protams, uzvarot; kad olas ir savāktas, dodamies mājās, kur rīkojam olu kaujas un gatavojam svētku vakariņas,» par Lieldienu gaitām informē Liene Candy.

Mūziķe smejoties stāsta, ka būtiski ir ēst olas ar sāli, lai negribētos melot, un šūpoties, lai vasarā odi lidotu ar līkumu.

Savukārt pirms Lieldienām Liene Candy draugu kompānijā apmeklēja zīmolu «Karen Millen» un «List» pavasara un vasaras kolekcijas modes skati.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu