"Liepājas Lauvas" sīvā cīņā apspēlē "VEF Juniors" komandu (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēlē sestdien "Liepājas Lauvas" savā laukumā ar rezultātu 93:87 (27:21, 22:26, 18:24, 26:16) spraigā cīņā pieveica "VEF Juniors" vienību.

Uzvarētājiem 20 punktus guva Pīrss Kaldvels, bet Sandis Buškevics, kuram šis bija debijas mačs Liepājas kluba rindās, izcēlās ar 18 punktiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr "VEF Juniors" komandā 23 punktus guva Božans Bakičs, bet Sandis Valters pretinieku grozā sameta 16 punktus.

Nepilnas sešas minūtes pirms mača pamatlaika beigām "VEF Juniors" vēl bija astoņu punktu pārsvars (81:73), taču turpinājumā mājinieki veica izrāvienu 13:2 un trīs minūtes pirms cīņas beigām liepājnieki atradās vadībā ar 86:83.

Turpinājumā "VEF Juniors" vēl spēja pārņemt vadību ar 87:86, tomēr atlikušajā mača laikā "Liepājas Lauvas" guva septiņus punktus pēc kārtas un svinēja uzvaru.

Šīs abas komandas iepriekš LBL turnīrā šosezon bija tikušās divas reizes, un abās cīņās uzvaru izcīnīja "VEF Juniors" komanda.

LBL pirmās divīzijas kopvērtējumā pēc sestdienas spēles turpinās saspringta cīņa par pirmajām piecām vietām. Pašlaik līderpozīcijā ar 15 uzvarām 18 spēlēs ir "Ventspils" komanda, bet "Liepājas Lauvas" ar 16 uzvarām 23 mačos ir otrajā vietā. Tikmēr trešo vietu ar 15 panākumiem 23 cīņās ieņem aizvadītās sezonas čempionvienība "Barons/O!Karte".

Ceturtajā vietā ar 13 panākumiem 21 mačā atrodas "Valmiera", bet "VEF Juniors" komanda tikusi pie 12 uzvarām 21 spēlē, kas tai pagaidām dod tikai piekto vietu.

Sestā ar septiņiem panākumiem 20 spēlēs ir Jelgavas "Zemgale", septīto vietu ar pieciem panākumiem 23 spēlēs ieņem "Turība", bet pēdējā ar trim uzvarām 23 spēlēs ir LU komanda.

LBL regulārajā čempionātā tiks aizvadīti četri apļi, katrai komandai izspēlējot pa 28 spēlēm. Pēc tam sešas labākās vienības izslēgšanas turnīrā turpinās cīnīties par medaļām.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu