Čigānu mīlā krīze! Rinaldo un Annas Dribas attiecības uz izjukšanas robežas (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Ugunīgais mīlētāju pāris - dziedātāja un flamenko dejotāja Anna Dribas un dziedātājs Rinaldo jeb Ritvars Sunītis šobrīd piedzīvo krīzi. Lai arī Anna apmeklē jaunā kvarteta «Čigānzēni» koncertus, kura sastāvā muzicē arī Rinaldo, un pavadīja draugu arī uz TV3 šovu «Koru kari 3» tiešraides koncertu, abi atzīst, ka šobrīd nav īstais laiks, lai runātu par attiecībām.

Par abu mūziķu Annas Dribas un Rinaldo attiecībām mediji rakstījuši vairākkārt, un par viņu draudzību izskanējušas dažnedažādas versijas. Te abi šķīrušies, te atkal kopā. Dzīvesstila portāls «Sejas» dzīvespriecīgos jauniešus sastapa TV3 šova «Koru kari 3» tiešraides koncertā, kurā Rinaldo bija ieradies uzstāties kvarteta «Čigānzēni» sastāvā.

Šajā kvartetā muzicē Rinaldo un viņa brālis Kaspars, Dzintars Čīča, kā arī Kaspars Antess. Anna sarunā ar «Sejām» neslēpa sajūsmu par «Čigānzēnu» kvarteta jauno koncertprogrammu, kas esot ļoti dinamiska un jautra. «Iesaku visiem apmeklēt viņu koncertu, jo ir ko redzēt un dzirdēt. Viņiem ļoti labi sanāk,» bilst Anna.

Rinaldo paslavē jaunizveidoto kvartetu un atklāj, ka ir ļoti viegli muzicēt. «Tādēļ, ka esam vienas tautības - mēs esam čigāni! Mums ir viegli sarunāties, un mūzikā viens otru saprotam no pusvārda. Mums ļoti labi saskan,» teic Rinaldo un piebilst, ka «Čigānzēni» ar jauno koncertprogrammu sākuši koncertturneju pa visu Latviju.

Abu ugunīgo mīlētāju Annas Dribas un Rinaldo starpā iestājusies krīze. Tikai laiks rādīs vai abi paliks kopā kā pāris
Abu ugunīgo mīlētāju Annas Dribas un Rinaldo starpā iestājusies krīze. Tikai laiks rādīs vai abi paliks kopā kā pāris Foto: Sejas.lv

Tiesa gan, par abu mīlētāju kopīgo nākotni un attiecībām Anna un Rinaldo pagaidām izvairās runāt. Abi vien nosaka, ka laiks rādīs, kā viss izvērtīsies, jo šobrīd abu attiecībās iestājusies krīze. «Katrā gadījumā ar mūsu attiecībām šobrīd nav viss labi. Es nezinu un nevaru vēl pateikt, vai mēs paliksim kopā kā pāris vai ne,» nosaka Rinaldo.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu