Rīgā Valērija Meladzes koncerts (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

12.marta vakarā "Arēnā Rīga" notiks Krievijas dziedātāja Valērija Meladzes koncerts, informē koncertaģentūras "Makroconcert Latvija" sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Rutkovska.

Halles durvis koncerta apmeklētājiem tiks vērtas plkst.19.30, bet koncerts sāksies plkst.20.30.

Jau ziņots, ka pirms koncerta "Arēnā Rīga" norisināsies hokeja spēle starp Rīgas "Dinamo" un Jaroslavļas "Lokomotiv" komandām. Pēc hokeja spēles beigām tiks veikti steidzami halles pārbūves darbi, kuru laikā ledus laukumu noklās ar īpašu segumu, noņems aizsargstiklus un tīklus, kā arī uzbūvēs skatuvi un izvietos sēdvietas.

"Arēnā Rīga" Meladze šovakar viesosies ar jaunu programmu "Debesis". Koncertā skatītājiem būs iespējams noklausīties gan publikas iemīļotākās dziesmas, gan dziedātāja visjaunāko veikumu.

Meladze ir viens no tiem mūziķiem, kuru slava un popularitāte turpinās gandrīz divu dekāžu garumā, un ar katru darbības gadu tā tikai pieaug. Viņa ierakstus pārdod lielā tirāžā un koncertus apmeklē tūkstošiem skatītāju.

Meladzes dziesmu vārdu un mūzikas autors, kā arī uzticamākais sadarbības partneris kopš pašiem muzikālās darbības pirmsākumiem ir viņa brālis Konstantīns, kurš ir viens no ražīgākajiem un iecienītākajiem Krievijas komponistiem.

Meladze jau iepriekš klausītājus Latvijā ir priecējis ar koncertiem gan Rīgā, gan arī Jūrmalā.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu