Rīgas ''Dinamo'' savā laukumā centīsies pārņemt vadību sērijā (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Sestdien Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla trešo maču aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo'', kas savā laukumā tiksies ar Jaroslavļas "Lokomotiv". Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir neizšķirts 1-1.

Mačs sāksies jau pulksten 13.00, un to tiešraidē demonstrēs LTV7.

Par laimi, rīdzinieki šo spēli varēs aizvadīt sev ierastajā laukumā, jo sestdien "Arēnā Rīga" paredzētais Valērija Meladzes koncerts pārcelts uz vēlāku laiku. Pretējā gadījumā spēle varēja notikt, piemēram, Piņķos.

Pirmās divas sērijas spēles tika aizvadītas Jaroslavļā, un tās izvērtās gana rezultatīvas. Pēc zaudēta pirmā mača Jūliusa Šuplera padotie ceturtdien spēja reabilitēties, aizraujošā cīņā svinot uzvaru ar 5:3.

Laukumā risinājās uzbrukumiem bagāts hokejs ar daudzām vārtu gūšanas iespējām, turklāt "Lokomotiv" abos mačos prata izveidot daudz bīstamu pretuzbrukumu, kas allaž bijis Latvijas kluba ierocis.

Pretinieku rindās lielākās briesmas nāk no pirmās maiņas, kuru diriģē 36 gadus vecais slovāku uzbrucējs Pavols Demitra, bet Rīgas komandas sastāvā ar vārtu guvumiem pirmajās divās spēlēs izcēlušies visi četri uzbrukuma virknējumi.

Ceturtdien "Dinamo'' vārtus sargāja Mikaēls Telkvists, kurš vairākkārt glāba komandu, tomēr visus trīs vārtus rīdzinieki zaudēja pēc metieniem no zilās līnijas. Tāpat kārtējo reizi pierādījās, ka izslēgšanas spēlēs milzīga nozīme ir spēles disciplīnas ievērošanai.

Tikmēr abu komandu treneri uzsver, ka spēlētājiem ar fizisko formu viss ir kārtībā, tādējādi liekot noprast, ka atlikušie mači tiks aizvadīti tikpat straujā tempā, kas garantēs spilgtas emocijas visiem hokeja līdzjutējiem.

Rietumu konferences finālā iekļūs komanda, kas pirmā izcīnīs četras uzvaras. Otrajā šīs zonas pusfinālā spēkojas ambiciozais Sanktpēterburgas klubs SKA ar Maskavas apgabala "Atlant'' vienību. Arī šajā sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.

Regulārajā čempionātā uzvaras dalīja uz pusēm

Regulārajā sezonā "Dinamo" - "Lokomotiv" spēkojās divreiz. Pirmajā spēlē savā laukumā ar 5:3 pārāki bija Rīgas hokejisti, bet nākamajā mačā 3:1 uzvaru svinēja regulārā čempionāta Rietumu konferences spēcīgākā vienība.

Abas komandas divreiz tikās augustā, kad ''Arēnā Rīga'' risinājās "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņa. Pirmajā spēlē rīdzinieki guva pārliecinošu uzvaru ar 5:1, bet turnīra finālā ar tādu pašu rezultātu panākumu svinēja "Lokomotiv".

Ceturtais sērijas mačs Rīgas daudzfunkcionālajā arēnā risināsies nākamajā pirmdienā pulksten 19.30, bet 16.martā komandas tiksies Jaroslavļā.

Pirmajā kārtā izstājās divi "Dinamo"

Kā zināms, pirmajā kārtā Rīgas "Dinamo'' 4-2 pieveica Latvijas valstsvienības galvenā trenera Oļega Znaroka un viņa asistenta Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Dinamo'', bet "Lokomotiv" septiņu spēļu sērijā uzvarēja Minskas "Dinamo''.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo'' kluba vadība komandai izvirzīja uzdevumu iekļūt Gagarina kausa izcīņas finālā.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu